marți, 7 iunie 2016

Bizară

Aș putea spune că a fost noaptea dintre luni și marți, fără teama de a greși câtuși de puțin .... Care credeți că este posibilitatea să te întâlnești cu un liliac (nu floarea!) într-un oraș cum este Clujul?


După o zi de luni ca oricare alt început de săptămână, în noaptea care a urmat am avut parte de o adevărată surpriză .... pe la 04.05, am auzit cum ceva se mișcă în camera unde dormeam .... o dată trezit am tras repede concluzia că de fapt mișcarea era un zbor, un fâlfâit de aripi, așa cum nu am mai auzit în imediata mea apropiere .... am aprins lumina și nu mică mi-a fost mirarea să văd că nu este vorba despre un fluture nocturn, ci despre o mică mogâldeață care zbura în traiectorii amețitoare, dar nu bezmetice, prin micul spațiu al camerei mele .... măi să fie, asta da grozăvie, am mormăit eu .....zbrrrrrr .....zbrrrrrr ...... deodată a aterizat pe covor și am rămas efectiv cu gura căscată de mirare: era un liliac! La mine în cameră! Primul pe care l-am văzut, în realitate! :)

Am decis repede că nu este cazul să-i fac vreun rău și am deschis geamul, doar, doar o să iasă singur. Ți-ai găsit, el batman-batman! Zbrrrrr, prinde-l Țepuș dacă poți! :) După mai multe exerciții de gimnastică ritmică din partea mea, cu concursul lui (în sensul că s-a așezat, să se odihnească probabil, pe perdea) am reușit să-l prind într-un tricou și cu mare grijă l-am eliberat în întunericul dimineții ..... Foarte tare, un liliac în mijlocul aglomerației urbane este ultimul lucru la care mă așteptam! 

Tu ai avut parte de ceva ....bizar întro zi de marți?

P.S. În cursul zilei de marți, mi-am spart ceasul ....




4 comentarii:

  1. Bizar, bizar, dar interesant "episodul" cu liliacul - nu oricine are "bafta" asta! :) Se mai intampla, totusi, pentru ca unii lilieci isi au salasul si prin orase, prin poduri, de regula...
    S-ar putea spune ca ai avut cel putin un ceas rau in zi de marti, dar s-a (l-ai?) spart.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cel mai probabil a intrat înainte de culcare, când a fost geamul deschis larg, timp de aproximativ 30 de minute! :)
      Cât despre ceas, da, l-am spart, la propriu! :))

      Ștergere
  2. Doar la zoo am vazut lilieci. Cred ca ai fost tare surprins de ineditul musafir. Asa, in palma, pare bland...
    Cat priveste ziua de marti, e o zi ca oricare alta zi. Nu consider ca monopolizeaza lucrurile rele intamplate.
    Iar daca ceasul s-a spart, poate ca sosise momentul pentru o noua achizitie. Eu asa as interpreta. ce zici?
    Un weekend pe placul tau sa ai!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ei, sigur ca nu se intampla lucruri rele doar martea, esye doar o vorba din sat! :)
      In ceea ce priveste ceasul, imi pare rau de el ...

      Ștergere