marți, 4 noiembrie 2014

Țara

Arde și baba se piaptănă zice un proverb care aproape că se potrivește cu gândurile mele de azi. În plină nebunie generată de primul tur al alegerilor prezidențiale, eu m-am gândit să vă spun că există viață și dincolo de politică ...... Anul 2014 este un an cu rezultate importante pentru Simona Halep!


Domnișoara din fotografia de mai sus încheie anul cu două titluri în palmares, la Doha și București, la care se adaugă trei finale jucate, la Madrid, Lorand Garros și Singapore! Clasamentul WTA la sfârșit de an competițional este următorul: locul 1: Serena Williams 8485 puncte; locul 2: Maria Sharapova 7050 puncte; locul 3: SIMONA HALEP 6929 puncte!

Felicitări Simonei! Este un nume despre care voi mai scrie și în viitor, am și motive s-o fac, nu? Până una, alta, îi doresc o vacanță plăcută! :)) Cine îi mai transmite un gând bun Simonei?

14 comentarii:

  1. Cand iei bataie de la locuri aflate in afara top 50 sau 100, fiind a doua in lume, si cand te plangi ca te doare o unghie, cotul sau piciorul si nu poti lega doua turnee se numeste lipsa de maturitate si de constanta. Alte sportive au castigat pana la 19 ani la Roland Garros, la Wimblendon, la US Open, iar pe la noi se roaga microbistii sa se retraga Serena si rusoaica Maria ca sa castige si speranta care incearca sa joace tenis la 23 de ani...
    Si daca tot vorbim de ambitie: fata cu cel mai constant tenis la Turneul Campioanelor 2014,Caroline Wozniacki, a terminat in 3 ore de alergat maratonul de ieri de la New York.
    Asa ca ii doresc sperantei dobrogene sa aiba ambitia de a fi cel putin egala sportivelor care sunt in top 10 si abia apoi sa aiba pretentia de a castiga un turneu de Grand Slam sau sa fie numarul 1 mondial.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ești extrem de ...alergic la acest nume! Nu este prima dată când ești critic cu Simona Halep, dar este dreptul tău și este normal, fiind diferiți, să avem opinii diferite. Ceea ce nu înțeleg este că, din ceea ce am văzut/citit eu (cel puțin), deși este modestă în declarații și spune mereu că tot ceea ce dorește este să joace tenis, o consideri ca fiind nelalocul ei acolo unde a ajuns după mulți ani de muncă. Nu sunt un cunoscător al lumii tenisului, dar asta nu mă împiedică să o susțin, așa lipsită de maturitate, constanță și ambiție cum o consideri tu. Hai Simona! :)

      Ștergere
  2. intotdeauna vor fi unii mai buni asa cum altii vor mai slabi, cred totusi ca merita sa-i sustinem pe ai nostri in efortul lor de a fi pe cat de buni pot..o admir pe Simona si ii tin pumnii pe mai departe! :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Felicitari!
    Stii, cum se zice : e usor sa ajungi in varf, dar e mai greu sa te mentii acolo. Asa ca anul viitor va fi unul extrem de dificil pentru ea!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. În realitate, nu a fost chiar ușor, dar sunt de acord cu presiunea uriașă care există pentru a te menține pe un loc fruntaș. Clar că anul viitor va fi dificil .....

      Ștergere
  4. Felicitari Simonei si succes mai departe!

    RăspundețiȘtergere
  5. Şi eu o felicit! Nu e uşor să ajungi unde este ea!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ani de muncă așezați peste talent, aș îndrăzni să spun! Nu, nu este ușor să faci performanță!

      Ștergere
  6. Si eu o felicit pe Simona pentru ca este o mare campioana!

    A ajuns acolo pe munca ei, n-a furat nimic de la nimeni, cum a facut un fotograf odata care a copiat o poza de la cineva si a participat la o expozitie internationala. :)))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sincer, sunt bucuros să văd că ....rezonez cu mai multe persoane atunci când scriu despre Simona Halep! :))

      Hmmmm, oare cin' să fie fotograful cu pricina?

      Ștergere
  7. multa bafta pe mai departe! cu siguranta o sa ne mai uimeasca...:)

    RăspundețiȘtergere