duminică, 30 noiembrie 2014

Cinci


Minute de nebunie vă propun azi. Vă spun sincer că mie mi-a fost rău doar când am urmărit imaginile ..... senzația de hău și amețeală a fost atât de reală, de parcă eram acolo, sus, cu el .....da, suntem deosebiți unii de ceilalți și exact asta trebuie apreciat: diversitatea! Curajul acestui tânăr m-a lăsat efectiv fără grai!



Concluzia: un big like! :)



4 comentarii:

  1. Amazing ! wow! 280 m... în Pitesti! ... Am privit videoclipul tinându-mi mâinile împreunate ca pentru o rugaciune... stiam ca se termina cu bine însa tot am avut emotii! Respect!
    In orasul meu este Turnul de gaz, are doar 70 metri înaltime. In fiecare vara se organizeaza escaladari. Am participat si noi însa nu cu echipele de alpinisti, urcând pe franghii, ci cu echipa de curiosi ai orasului, urcând pe scarile metalice exterioare. Este o senzatie ciudata, pentru ca vezi permanent golul de sub tine... experienta nu se poate compara cu nimic trait in viata de zi cu zi.

    RăspundețiȘtergere
  2. Mie mi-a placut.Nu stiu cat e curaj si cat antrenament.Oricum e palpitant sa-l privesti si eu ador emotiile astea.Poate ma lasa inima,dar nu cred ca asa. O seara buna!

    RăspundețiȘtergere