duminică, 16 noiembrie 2014

Nimic

Nou în lista magazinelor în care eu merg la cumpărături .... așa cum ușor își pot da seama cei care mai fac vizite pe blogul meu. Am mai scris despre chestiuni surprinzătoare pentru clientul magazinului Cora din Cluj, din motive obiective, îmi place mie să cred ....


Vineri, 14 noiembrie, am surprins la raftul de lapte prețuri încurcate ușor, în opinia mea! După cum se poate vedea din fotografie, un litru de lapte costă 3 lei și 55 de bani, dar (vorba celor de la teleshopping!), stați așa: dacă o să cumpărați doi litri de lapte, prețul per litru nu va fi de 3 lei și 59 de bani (poftim????), ci de doar 3 lei și 28 de bani! Hmmmmmm .......

Măi să fie! Cam rușinoasă chestiune ....., dar care umple buzunarele, așa-i? Să vă traduc: un litru de lapte, deși are prețul afișat de 3.55 lei este plătit la casă cu 3.59lei. No, acum este limpede? Concluzia am tras-o din prețurile afișate la raft, așa cum puteți vedea și voi. Greșesc eu? Dacă ai nevoie de un litru, te costă mai mult(3.55), dacă o să cumperi doi litri, o să plătești mai puțin per unitatea de măsură a produsului, dar mai mult pentru comerciant .... abureală curată, domnule! 

Recitind cele scrise mai sus, trag concluzia că posibil să le fi încurcat ....:)  Exact așa cum sunt de clare prețurile din fotografie, nu? 



10 comentarii:

  1. Răspunsuri
    1. Nu este vorba despre lapte, ci despre mecanismul mincinos (și făcut de amatori) al reducerilor ....

      Ștergere
  2. Reducerile sunt pe hartie de multe ori, trebuie sa fii atent si sa stii preturile si de la celelalte magazine.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu cred că poți fi atent MEREU la detalii și exact pe acest lucru se bazează politica de prețuri a marilor lanțuri de magazine!

      Ștergere
  3. cam triste ofertele astea la voi! si nu ai atras atentia nici unui angajat! poate s-au incurcat in calcule....:))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Triste sau nu, cu siguranță sunt ușor încurcate! :)
      Nu, nu am atras atenția nimănui ...

      Ștergere
  4. hmmmm.... "curat murdar!"
    In afara de vorba lui nenea Iancu, nu-mi vine nimic care sa se potriveasca situatiei descrise de tine aici :))

    RăspundețiȘtergere