joi, 20 noiembrie 2014

Treizecișitrei

De motive au iubitorii de bere din România (și nu numai!) să întâmpine voioși sărbătorile de iarnă, câte unul pentru fiecare an care s-a scurs de la apariția Tuborg Christmas Brew, a cărei rețetă a fost inventată de către maestrul berar Per Krieger Lassen, în 1981, prin amestecarea a trei tipuri de beri distincte. Așadar, noi cei care iubim berea putem spune, restrâns, că și anul acesta avem al doilea motiv pentru care așteptăm Crăciunul: berea Tuborg de Sărbători, cu concentrația de alcool deja cunoscută de 5,6 % și culoarea brun-roșcată de neconfundat! :)


Să fac o mică recapitulare a problemelor întâmpinate de sărbători: 
  • salate de tot felul, cu sau fără maioneze, care pot provoca diferite complicații la stomac, fiere și toate cele .....preventiv, recomand consumul (responsabil, desigur!) de #ChristmasBrew;
  • fripură de porc, pui sau vânat, cu sau fără garnitură ....sigur provoacă o sete grozavă, soluția: #ChristmasTaste;
  • costițe la grătar, pastramă, slănină cu ceapă roșie, mmmmmm, o bere Tuborg va face mereu diferența de după! :)
  • brânzeturi, caltaboși, cârnați, legume de tot felul în diferite combinații și rețete, sărățele și altele, toate te fac să te usuci de sete doar dacă nu apelezi la un prieten de încredere: berea Tuborg de Sărbători!
  • discuția lâncezește, tu sau cineva apropiat ție suferiți de o ușoară plictiseală? Tuborg de Sărbători va da startul bunei dispoziții și cu toții veți avea numai de câștigat! :))

În perioada 11 noiembrie - 31 decembrie, Tuborg va vinde această bere specială pentru sărbători și în țara noastră, fiind singura bere produsă în România special dedicată Crăciunului. În acest mod, Tuborg dorește să mulțumescă tuturor consumatorilor (responsabili!) care îi răsplătesc cu loialitatea lor cumpărând tot timpul anului această bere. Deși cred că nu mai are nevoie de nicio prezentare, berea Tuborg De Sărbători are eticheta albastră și este uneori oferită de ...crăciunițe îmbrăcate în albastru! Ca un element suplimentar de amuzament, dacă priviți reclama de mai sus, puteți observa că și renul lui Moș Crăciun este încântat de această bere! :)))

Acestea fiind spuse, vă invit la o bere Tuborg Christmas Brew!




12 comentarii:

  1. este clar ca iubesti berea si pe aceasta in mod special :))

    RăspundețiȘtergere
  2. Cine invita plateste berea. :)
    Eu nu beau bere... :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sincer, mi-ar face plăcere să ...plătesc o bere, chiar dacă tu nu bei bere! :) Poate bei altceva ....

      Ștergere
  3. o tentatie careia nu-i va rezista nimeni, cu siguranta! :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Mulțumesc de invitație!
    O seară frumoasă îți doresc!

    RăspundețiȘtergere
  5. Eram in oras in prima vineri din luna, cand au dat startul acestei campanii, o ora cred ca am auzit in continuu acel cantecel dragut de sarbatori, il cantau la fiecare masa si ofereau cate o sticla :)

    RăspundețiȘtergere
  6. o tentatie careia eu ii voi rezista cu succes...:)

    RăspundețiȘtergere