marți, 18 februarie 2014

Parcarea

                    Mașinii spune multe despre șoferul acesteia, cel puțin pe la oraș, unde adeseori este o adevărată aventură să reezolvi această problemă. Dar, cât de prost (educat!) și plin de tupeu trebuie să fii să adopți o asemenea soluție?

 
 
                     Fotografia este făcută duminică, 16.02.2014, în Cluj, la intersecția străzilor Primăverii  cu Grigore Alexandrescu, pe la 14.30. Cu siguranță era parcată acolo din noaptea trecută, dar, no, nu pot fi sigur.... . Asta spune multe despre atitudinea civică a celor care locuiesc în zona respectivă și despre neputința instituțională a autorităților locale: dacă oamenii ar crede că acestea ar rezolva problema, le-ar sesiza ce și cum, altminteri consideră că își bat gura de pomană și își văd de indiferența lor, lucru care îi încurajează pe cocalari să creadă că nimic nu li se poate întâmpla.
 
 
 
 
                       Să parchezi în mijlocul intersecției, la propriu, poate deveni atât de comun încât doar unul ca mine mai sesizează că nu este absolut deloc în regulă să faci asta. Sau greșesc? Voi ce ziceți?
 
 

 
 
                      

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu