sâmbătă, 15 februarie 2014

Majoritatea

                             Românilor care locuiesc în oraşe, mai mari sau mai mici, stau la bloc (şi asta le ocupă tot timpul, cum ar spune cineva). Moştenire a istoriei recente, aglomerarea urbană şi traiul în comun presupune tot felul de chestiuni, amuzante sau enervante, diferenţa fiind făcută de poziţia în care eşti raportat la o întâmplare sau alta.
                              Un grup de tineri de 20 de ani s-au întâlnit acasă la unul dintre ei pentru a chefui cu prilejul apropiatei încheieri a sesiunii de examene la facultate. Numărul lor a fost cuprins între 15 şi 20, fără putinţa de a fi exact, deoarece atât de des au intrat şi ieşit toată noaptea, încât date clare nu au putut fi adunate! :) Şi cum credeţi că au petrecut noaptea? Cu muzică, gălăgie, bună-dispoziţie şi ....deranj pentru vecini. Dar no, cine ar îndrăznit să comenteze, doar ei urmează să le plătească pensiile, nu?
                             Pe la ora 4 a.m., una dintre fete a aruncat încălţămintea unui coleg afară, pe geam. După o larmă de nedescris şi anchete făcute după pricepere şi capacitatea de exprimare, o altă fată a coborât după papuci. La întoarcere nu a mai ştiut nici la ce etaj este şi nu cred că o interesa prea tare. A urcat hotărâtă cu un etaj mai sus şi a sunat la uşă. Vecinul a deschis, nervos de tot scandalul de peste noapte şi nu-şi credea ochilor: fata zicea hotărâtă că a adus pantofii, el nu pricepea despre ce este vorba în propoziţie. Ea a insistat şi cu mare greutate (bahică!) a înţeles că a greşit etajul. A plecat clătinându-se pe scări.
                            Omul nostru nu va şti niciodată dacă a fost o eroare sau urmare a unui pariu stupid, atât de des întâlnit printre studenţi, gen adevăr sau provocare!
                            Morala: la tăţi ni-i greu! :)) (la bloc!)
               

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu