marți, 25 noiembrie 2014

Numărul

Posesorilor de permis auto din familia mea este trei, iar de vineri, 21 noiembrie, numărul mașinilor a urcat la două! Da, de Black Friday mi-am luat mașină, chiar dacă nu a fost în promoție! :) New entry: Seat Ibiza!







Micuța mașină este binevenită și de mult dorită, ca să intru în jocul rimelor! Vă scriam acum câteva zile despre surpriza neplăcută a valorii uriașe care trebuie plătită pentru polița RCA în situația în care noul proprietar ar fi fost fiica mea, ei bine, o vom înmatricula pe numele meu, singura soluție la îndemână pentru a nu arunca banii în pustiu. Încă nu am avut vreme de o ședință foto, așa că am folosit și imagini din anunțul de vânzare a mașinii, după cum se poate observa cu mare ușurință. 

Cu un motor de 1422 cm cubi, turbo diesel, 75 CP, din anul 2003, domnișoara Ibiza face parte de acum dintre responsabilitățile noastre (mele!). După aproximativ două luni de căutări și drumuri făcute încolo și-ncoace, mașini duse la service la verificat sau doar probate pe drum, am ales-o pe aceasta. Acum urmează toate etapele înmatriculării ......no bine, dar nu mă plâng! În paralel mai schimbăm una-alta, pentru ca totul să fie în cea mai bună stare de funcționare! Am început cu cauciucuri de iarnă, urmează uleiul și filtrele ...și mai vedem ce mai este necesar! Totul pentru fetele mele! :)

15 comentarii:

  1. ...placutele de frana, distributia, suspensiile etc. :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Plăcuțele de frână și suspensiile sunt în regulă! Pfiu! :)

      Ștergere
    2. Ochiometric totul poate parea in regula... ;)

      Ștergere
    3. Eu nu vorbesc despre evaluări ochiometrice! :)

      Ștergere
    4. Câți km are în prezent mașina și la câți km au fost schimbate plăcuțele de frână? ;)

      Ștergere
  2. Mă bucur pentru fetele tale :)
    Să le ferească Dumnezeu de accidente!

    RăspundețiȘtergere
  3. M-am invartit si eu pe cateva saituri ,dar am renuntat.Preurile ma depaseau si am ramas cu Loganul meu.Sa o stapaniti sanatosi si sa va bucurati de drumurile parcurse !

    RăspundețiȘtergere
  4. Sa o stapaniti sanatosi si sa fie intr-un ceas bun! :)

    RăspundețiȘtergere
  5. sa o folositi sanatosi si sa va transporte fara reparatii! :)
    mult succes tinerei soferite! Peste doi ani de practica, asigurarea va arata altfel...

    RăspundețiȘtergere