vineri, 10 aprilie 2015

Singurul

Baston care a stat ascuns în ranița mea de militar se pare că a fost acesta:

:)

În cazul în care nu se (prea) înțelege despre ce vorbesc, o încercare mai de aproape:


Elegant, de culoare neagră, se potrivește în toate anotimpurile și la orice ținută! :) Deosebit de amabil, Silviu s-a gândit de bine la mine și a zis că de la un moment dat, ca să înțeleg despre ce vorbesc cei din jurul meu, o să am nevoie de ....o scânteie! :)


Iar când (dacă) aceasta se epuizează, pentru a solicita schimbarea este suficient să ...sun la, ați ghicit, sonerie!


Iată și o „abordare” a situației din alt unghi:


Cred că m-am lăudat destul azi și, deși doar două fotografii sunt reflexii, cu voia voastră, o să încadrez gândurile de azi la reflexii în oglindă. :)

Pe blogul lui SoriN mai puteți găsi și alte reflexii în oglindă!
(Îmi cer scuze pentru repetiței!)
18 comentarii:

 1. Răspunsuri
  1. Nici eu nu prea inteleg deodata, in mod subit, un aspect...
   Nu-i asa ca e vorba de sopot? :)

   Ștergere
  2. Pandhora: Se pare că nu am făcut fotografii sugestive! :( Este un baston care are sonerie de bicicletă și suport pentru sticlă! L-am așezat pe masă pentru a-l putea fotografia ....

   Cătălin: mulțumesc pentru semnalarea greșelii: era vorba despre „suport” în sensul de locaș special destinat pentru .... :)

   Ștergere
  3. m-am dumirit acum...multam ca m-ai luminat, asta da combinatie! :))

   Ștergere
 2. Un om care bea o sticla cu vin pe saptamana consuma intr-o viata cca. 3000 de sticle cu vin. Cine bea un pahar cu vin in fiecare seara consuma intr-o viata cca. 4000 de sticle cu vin.
  Domnu' Gigi: spor la folosit soneria! :)

  RăspundețiȘtergere
 3. Interesant baston :D ,prin oraș recumand să pui o sticlă cu suc :D .Multă sănătate

  RăspundețiȘtergere
 4. :))) Sonerie de bicicleta pe baston! Trebuie brevetata inventia, ca fura altii ideea! La fel ca in blogosfera. :)))))))

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. A fost o surpriză ...între surprize, ca să zic așa! Într-adevăr, cam năzdrăvană idee! :)

   Ștergere
 5. Sanatate multa, sa ramâni activ în familie si societatea în care te învârti, asa încât sa nu ai nevoie de sprijinul bastonului! Simpatica ideea soneriei! :)
  un weekend minunat!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Ei, mulțumesc de urare, gânduri bune îți trimit și eu! :)
   Mi-am propus să mai lucrez ani mulți de acum încolo, așa că bastonul va fi pus la păstrare ....

   Ștergere
 6. Deci, soneria aia se poate folosi numai când se termina lichidul? Sau poți sa dai si un claxon când vreo duduie trece pe roșu! Asa ca un fel de "pîspîs". :)

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Soneria poate fi folosită ori de câye ori crede de cuviință cel care mânuiește bastonul! Pis-pis sau pâs-pâs, mulțumesc de recomandare! :))

   Ștergere
 7. Eu zic ca trebuie felicitat inventatorul! Are minte de inginer, dincolo de orice nuanta glumeata a reusitei lui! Cum si-a sprijinit cadoul cu vorbe? Ce a zis? Is curios!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Nu știu sigur, dar cred că bastonul a fost cumpărat dintr-un magazin de cadouri „mai altfel”, sunt câteva din acestea în Cluj. A fost împachetat fain, în hârtie colorată și legat cu fundiță .... roșie, cred că era. Arăta ca o pușcă cu lunetă ..... :) Mi-a zis ceva de genul : „urmează vremuri interesante, ma-m gândit că ai nevoie de sprijin.....” Cel mai amuzant a fost când am desfăcut ambalajul și a ieșit la iveală bastonul năzdrăvan. Mi-a zis: „de la o vreme, ai nevoie de ... o scânteie ca să înțelegi ce se întâmplă în jurul tău!” cu referire directă la sticla de tărie din dotarea bastonului! :)

   Ștergere
  2. Și nu în ultimul rând, Silviu este inginer! :)

   Ștergere