vineri, 11 februarie 2022

Will

Smith este un nume care nu are nevoie de prezentare pentru iubitorii de film. În ,,King Richard" (2021) interpretează rolul principal al tatălui celor două mari campioane mondiale la tenis: Venus și Serena Williams.
                                                 Sursă foto

De multă vreme nu m a mai prins un film așa cum s a întâmplat acum. O poveste interesantă, adevărată, a cărei fir principal este diferența de culoare a pielii și un plan bine pus la punct, urmat cu strictețe maximă. Desigur, în afară de talent și muncă, ambiție și determinare, vorbim despre surorile Williams, nu?
Un rol complex, o poveste a curajului de a fi diferit, disciplinat, perseverent. Un Will Smith care și a pus în fața camerelor de filmat toate calitățile sale de actor, într un rol care îi completează de minune rezultatele obținute în timp. Cu un premiu Globul De Aur 2022 pentru cel mai bun actor la categoria dramă, o nominalizare la Oscar 20022 pentru cel mai bun actor în rol principal și una la Bafta 2022 pentru cel mai bun actor în rol principal, domnul Smith a mai adăugat o filă în palmaresul său cu adevărat impresionant.
Iubitorii tenisului își cunosc campioanele din teren, acum au ocazia să vadă și povestea vieții lor într un film cu adevărat extraordinar.


Filmul este difuzat pe HBO (cel puțin), vi l recomand cu mare căldură, veți avea puțin peste două ore de poveste a performanței.




11 comentarii:

  1. Caută Dangal. Și acolo este vorba despre o altă luptă pentru a reuși.

    RăspundețiȘtergere
  2. Yo aun no la veo. Gracias por la reseña te mando un beso.

    RăspundețiȘtergere
  3. Vad ca toata lumea este vioaie in a vedea filme.
    Poate ma dezzmortesc si eu candva!
    Multumesc, Gigi! O saptamana frumoasa sa ai!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Este un mod plăcut de a ți petrece o seară liniștită, în opinia mea!
      O săptămână cu spor în toate!

      Ștergere
  4. Mie îmi place Will Smith în aproape toate filmele lui, cu atât mai mult în King Richard. O poveste impresionantă și un exemplu de dăruire.

    RăspundețiȘtergere