sâmbătă, 7 martie 2015

Campania

„Dirijată” de BlogalInitiative prin care se căuta un ajutor/sponsor pentru a duce la bun sfârșit o faptă bună a avut efectul dorit. Așa cum vă scriam și eu aici, un blogger aflat întro situație delicată din punctul de vedere al sănătății dorește să doneze un cărucior cu rotile, electric, complet echipat, unei persoane care are nevoie de așa ceva. Pentru asta era nevoie de acumulatori noi, în valoare de aproximativ 1500 de lei și de transportul căruciorului la noul proprietar, cheltuieli care depășeau cu mult posibilitățile inimosului donator. Articolele scrise pe blogurile participanților la această campanie nu au rămas fără ecou și îmi face plăcere să vă anunț că problema a fost rezolvată! :)


Eugen, unul dintre bloggerii participanți la campanie, a găsit ajutorul la firma unde lucrează: Grup Media TvSat, cu sediul în Buzău. Iată că un grup de oameni din Buzău sar în ajutorul unui semen care locuiește în comuna Bogata, lângă Turda. Omenia este un lucru mare, zic eu! Aș adăuga că le transmit, pe această cale, mulțumirile mele pentru implicarea în acest proiect! 

Grup Media TvSat are în compunerea sa televiziunea regională TV SudEst (http://tvsudest.ro), televiziunea locală TVSat, postul de radio regional Radio Boom (http://radioboom.ro) și publicația Scurt pe 2. Dincolo de această enumerare, există oameni cu suflet care au decis să se implice pentru nevoile altor oameni, care se găsesc în dificultate. Un exemplu bun, de care noi toți avem nevoie .... putem, cred eu, să fim mai atenți la ceea ce se întâmplă cu cei din jurul nostru, să fim solidari în fața greutăților care apasă, azi pe umerii lui Zolty, mâine poate peste umerii unei persoane apropiate ție .....

Zolty caută acum, pe internet, acumulatorii potriviți și urmează să comunice sponsorului de unde pot fi aceștia achiziționați. În curând, o persoană cu probleme de locomoție se va putea deplasa singură, cu ajutorul căruciorului oferit de bloggerul din Bogata. Bravo Zolty, felicitări Grup Media TvSat pentru implicare! :)





8 comentarii:

  1. Foarte frumos din partea lor, felicitarile mele.

    RăspundețiȘtergere
  2. Foarte frumos gestul. M-am linistit, mai sunt pe lume oameni inimosi.
    BRAVO LOR, bravo si tie !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Toată stima pentru ei! :)
      În ceea ce mă privește, ....mulțumesc, sunt onorat! :)

      Ștergere
  3. un vis implinit si inca un om fericit! felicitari!:)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sunt bucuros pentru cei care vor beneficia de acest gest fain .... :)

      Ștergere