duminică, 26 aprilie 2015

Burlaci

Întârziați, în original Last Vegas, 2013, este o comedie excelentă în care se face o mică radiografie a unei laturi delicate a societății: căsătoriile ușor nefirești dintre domnișoare frumușele și bătrâni de multă vreme scăpătați, dar cu portmonee generoase. Un film cu multe poante bune, chiar dacă subiectul este unul deja obișnuit la Holliwood. De data aceasta, diferența este făcută de distribuție: Robert De Niro, Michael Douglas, Morgan Freeman și Kevin Klyne interpretează un grup de patru prieteni buni, care trăiesc în locuri diferite și se întâlnesc pentru o petrecere a burlacilor în Las Vegas.





Eterna poveste a vârstelor nepotrivite pentru căsătorie sau petreceri la Vegas este presărată, cu mare artă, cu detaliile relațiilor de prietenie dintre cele patru personaje, subiectul principal fiind iubirea pentru aceeași fată a doi dintre ei, Billy (Douglas) și Paddy (De Niro), începută pe vremea adolescenței. După moartea soției lui Paddy, la care Billy nu a participat, relațiile celor doi se răcesc și istoria cu iubirea pentru aceeași femeie este pe cale să se repete la Vegas. Cu multe ironii la adresa petrecerilor care se țin în acest oraș uimitor, cu De Niro ursuz, cu Douglas mare Don Juan, cu Freeman care efectiv fuge de acasă pentru această petrecere și Klyne care speră la o aventură de zile mari, filmul vine și confirmă teoria că există roluri potrivite pentru orice vârstă!


Puteți să vedeți câteva secvențe în trailerul de mai jos:


Recomand filmul tuturor celor care doresc să se amuze copios pe un subiect deja bine dezbătut în fel și chip! 




4 comentarii:

  1. Un film grozav! Nişte "titani" ai cinematografiei, care fac o echipă memorabilă. Iar subiectul... este foarte interesant. Pentru fiecare vine şi o vârstă când începi să priveşti în urmă...
    O duminică frumoasă! :-)

    RăspundețiȘtergere