marți, 7 aprilie 2015

Seara

Zilei de dumincă mi-a oferit ocazia de a vedea un film fain, pe Cinemax: Grudge Match, 2013. O comedie excelentă, o poveste care durează de peste 30 de ani, poante cu adevărat savuroase și, deși nu este un film cu nominalizări pe ici, pe colo, merită văzut de cei care doresc să se amuze de situațiile extrem de interesante în care se găsesc doi rivali, atât în sport cât și în viața privată! M-am luat cu vorba și am uitat cuvintele cu care am vrut să încep: fiind un mare fan al lui De Niro, nu am ratat un film al acestuia din 2013. Da, în rolurile principale sunt Rooooooooberrrrrt de Niro și Sylvester Stallooooone!


Dacă pentru cel de-al doilea să joace rolul unui boxer este ca o mănușă, vreau să vă spun că nici Robert nu se lasă mai prejos! O rivalitate care se bazează pe gloria din tinerețe a celor doi eroi, mari campioni la vremea lor, care în înfruntări directe au așezat fiecare câte-o victorie în dreptul numelui său. Al treilea meci nu s-a mai ținut, unul dintre ei s-a retras fără a face public motivul, așa că în lumea boxului (și nu numai) a rămas o întrebare fără răspuns: cine a fost este mai bun? 


O comedie cu faze faine, care scoate în evidență problemele firești ale înaintării în vârstă a unor persoane care au făcut sport de performanță. De Niro are replici demențiale, cârcotelile sale mi-au provocat adevărate hohote de râs. Nu doresc să povestesc filmul, doar mai adaug o picătură ...de distribuție: Kim Basinger, în rolul celei de-a treia persoane din ecuația vieții celor doi boxeri. 


Recomand tuturor celor care doresc să se destindă după o perioadă mai grea să vadă acest film. Nu este din seria Rocky Balboa, nici vorbă de așa ceva. O comedie faină, cu replici bune, cu situații care pot fi reale în viața de zi cu zi. Așa cum v-am obișnuit, vă prezint și trailerul, pentru cei interesați:








18 comentarii:

  1. Inevitabil filmul face ca spectatorii sa-si aminteasca de Rocky. Daca dorea altceva, regizorul nu-l distribuia pe Stallone in film. :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, pentru că este una dintre seriile celebre de filme cu boxeri, poate cea mai cunoscută publicului larg. Oricum filmul este altceva, în opinia mea, iar De Niro joacă un rol excelent! :)

      Ștergere
    2. E un film excelent intr-adevar. De Niro e unul dintre actorii mei preferati, alaturi de Al Pacino, evident. :)

      Ștergere
    3. Ce coincidență! :) Mă bucur că ți-a plăcut!

      Ștergere
  2. De Niro in acest context nu poate sa nu trezeasca curiozitatea...mie mi-a trezit-o :))

    RăspundețiȘtergere
  3. Se spune ca pentru a scapa de o acuzatie de incest a platit cateva milioane de dolari...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Este prima dată când aud de așa ceva, sunt trist din acest motiv .....:(

      Ștergere
    2. I-a plătit propriei sore, care a murit între timp la 48 de ani de cancer pulmonar, 2 milioane de dolar cash, alți 16.666 dolari lunar ca pensie și 50.000 de dolari anual pentru tratament psihiatric (se droga) - cam ăsta a fost prețul tăcerii.

      Ștergere
    3. Cam „nașpa” chestiune .....

      Ștergere
  4. Daa, foarte fain, ca si in cazul lui De Niro imi plac si filmele cu Kim Basinger. Ultimul film vazut cu acest actor a fost Last Vegas, l-ai vazut? E din 2013.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu, mulțumesc de recomandare, am căutat trailerul și pare super! :)

      Ștergere
  5. l-am vazut imediat ce a aparut si mi-am spus - iata un film in care marile vedete inca se respecta si nu apar in filme doar sa ofere un nume greu pe generic! Super fain! :)

    RăspundețiȘtergere
  6. mie mi-a scapat printre degetele! trebuie sa recuperez...:)

    RăspundețiȘtergere
  7. Nu l-am vazut, dar daca joaca acesti doi titani ai filmului, cu siguranta merita vizionat.

    RăspundețiȘtergere