vineri, 3 octombrie 2014

Toamna

Se instalează încet și confortabil (pentru ea!) peste noi. Zilele ploioase au apărut, stropii de apă și noroi au devenit prezențe cotidiene. Fotografiile propuse azi sunt făcute joi, începând cu ora 13.52, pe parcursul a aproximativ două minute! Locuiesc pe o stradă mult prea circulată, cu un vacarm continuu ....


                      


                       


                      


                       


                       


Am făcut câteva fotografii în oglindă (este adevărat, retrovizoare!) și vă rog să fiți indulgenți cu mine, sunt amator și la început de drum! Alte reflexii găsiți pe blogul lui SoriN!


16 comentarii:

  1. Răspunsuri
    1. Ba da! :)
      Prin picuri de noroi mă refer la stropii de apă murdară, dar îmi place atitudinea ta! :))

      Ștergere
  2. Și când nu e circulată, tot e plină de mașini parcate, văd !

    Zi frumoasă !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, sunt amenajate (marcate) locuri de parcare cu plată pe ambele părți, acesta fiind și unul dintre motivele pentru care strada este cu sens unic pentru circulația autovehiculelor.

      Ștergere
  3. si la Cluj ca la Bucuresti, de ce nu ma mir?! :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pentru simplul motiv că în ambele situații, infrastructura gândită în perioada comnunistă este cu mult depășită de numărul tot mai mare de mașini din prezent!

      Ștergere
  4. Reusite fotografii pt un incepator!
    Multe salutari!

    RăspundețiȘtergere
  5. In Bucuresti cand apar cativa stropi de ploaie, se formeaza coloane imense, traficul e infernal. Noroc ca exista metroul. Dar e aglomeratie mare si acolo, mai ales dimineata.:))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Culmea este că eu locuiesc pe o stradă care este paralelă cu o cale de comunicație principală, ca să spun așa.... sau poate fix din acest motiv?

      Ștergere
  6. la fel e si la mine....cad trei stropi, toata lumea isi ia masina....
    cad trei fulgi de nea, nimeni nu mai merge la munca sau la scoala.... :)

    RăspundețiȘtergere
  7. Asta primar...da amenzi ca-s masinile murdare, de parca ele ar zbura, n-ar circula pe drumurile pe care el nu le spala sau curata de zloata de zapada.(si masina era murdara, in Februarie, doar pe partea cu strada nu si pe cea cu trotuarul, deci...).
    Si daca tot stateai la "panda", puteai sa dai niste amenzi pietonilor care trec strada.
    O seara placuta!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Este ...amuzant comentariul tău! Nu stăteam la pândă, doar m-am gândit să fac niște reflexii în pglindă, la propriu ... :) Nu înțeleg care ar fi legătura cu primarul.....oricât ai spăla drumurile, în Cluj chiar le (mai) spală, praful este prezent oriunde și stropii murdari pot fi numiți stropi de noroi..... așa cum am afăcut eu, nu în mod intenționat! :)

      Ștergere
  8. intensa circulatie... ca pe autostrada! hmmm cred ca e stressant sa locuiesti in mijlocul acestui du-te-víno. Neaparat ca trebuie sa pleci la sfârsit de saptamâna undeva in mijlocul naturii.
    eu locuiesc intr-un cartier în care aud iarba cum creste si fluturii cum dau din aripi :))

    un weekend minunat iti doresc!

    RăspundețiȘtergere