sâmbătă, 6 iulie 2013

Antreprenor

                      Înseamnă , conform DEX , persoană care conduce o antrepriză . No bine , no ! :) Antrepriză înseamnă , conform cu aceeaşi sursă , întreprindere care execută lucrări industriale , comerciale , de construcţii , etc . Ce ai zice dacă ţi-aş spune că dacă ai între 20 şi 26 de ani , indiferent dacă ai luat pârdalnicul de bac sau nu (că tot este subiect de moment)  , eşti persoana potrivită pentru o şcoală de antreprenoriat (Start Me Up ) care se adresează celor care doresc să pornească la drum pe cont propriu .
                     Foarte multe persoane care îşi doresc propria afacere au un mare hop de trecut : ce este de făcut , care sunt paşii corecţi , care este succesiunea acestora , care sunt prevederile legale care reglementează acest tip de activitate , ..... . Ei bine , Start Me Up este școala care vă ajută să faceți primii pași corecți în lumea antreprenoriatului , este școala care vă ajută să descoperiți oportunități de afaceri fezabile , să identificați piața țintă , modalități de finanțare , și la final , să dezvoltați un concept de business viabil pe care să îl prezentați în fața investitorilor .
                   
 
 
                       Lucrurile promit a fi interesante şi pot să vă spun că o persoană instruită face faţă oricărei provocări în comparaţie cu cei care învaţă din propriile greşeli . În ceea ce mă priveşte , nu îndeplinesc condiţia despre care am scris mai sus , dar asta nu mă împiedică să vă spun vouă ce şi cum . Aşadar , în această vară a existat şi o Caravană Start Me Up care a făcut o tură prin opt oraşe importante de pe tot cuprinsul ţării , unde a organizat workshop-uri exact pentru instruirea celor interesaţi .
 
 
                      Programul caravanei a fost următorul :
1. Bucureşti - 20 iunie , la Techhub Bucharest ;
2. Timişoara - 24 iunie , la Startup Hub ;
3. Cluj - 25 iunie , la Cluj Hub ;
4. Sibiu - 26 iunie , la Oldies Pub ;
5. Braşov - 27 iunie , la Hub 1317 ;
6. Constanţa - 2 iulie , la Ibis Hotel ;
7. Galaţi - 3 iulie , la Bankers Hubb ;
8. Iaşi - 4 iulie , la Vintage Cafe .
 
                       Ştiu că este posibil să pară curios lucru a vă prezenta evenimente care tocmai au avut loc , dar doresc prin asta să vă atrag atenţia asupra seriozităţii cu care se implică organizatorii pentru a face ceea ce promit . Şi ce ziceam că promit ? Vă învaţă ABC-ul  propriei afaceri !
                     
 
 
 



2 comentarii:

  1. Intr-adevăr, aceste workshopuri pot veni in sprijinul celor care nu știu de unde să inceapă, dar și al celor care vor sa se perfectioneze.

    RăspundețiȘtergere
  2. Salut, Gigi, imi place cum ai argumentat spre sfarsitul articolului!
    Felicitari pentru sustinerea acestei campanii si mult succes in continuare! Iti recomand si acest serial, care sunt convins ca va contribui la cultura ta antreprenoriala! http://filme-carti.ro/filme/the-apprentice-2004-2012-23146/

    RăspundețiȘtergere