miercuri, 10 iulie 2013

Asigurarea

                                  Locuinţei cu Extra Acoperiri este un nou produs al Groupama care are la bază următorul concept : “Când neprevăzutul te loveşte, loveşte-l înapoi. Rămâi relaxat și… fă-i o poză!” O abordare nouă şi totodată amuzantă a unei situaţii care de obicei surprinde neplăcut pe oricine , aşa-i ?
                                 ,,Seară toridă de vară. Te întorci obosit de la serviciu, cu gândul la un duș răcoritor. Nu-ți imaginezi că vei avea parte de… un pic mai mult decât atât. În baie constați că nu curge apa rece, așa că încerci apa caldă. Aceasta izbucnește cu presiune, dar nu în chiuveta, pe circuitul firesc, ci sub chiuveta, printr-o fisura din țeavă. Cauți repede o soluție, încerci să oprești scurgerea cu ce ai la îndemână, dar un șuvoi de apă se întinde deja pe parchetul din hol și pe sub dressing. Vrei să fugi după un instalator, dar… unde? Și cu hainele ude din cap până în picioare? În plus, vecinul de jos bate deja în ușă plin de nervi."

                          
                                      Deşi pare ,,prea de tot" , oricine poate recunoaşte că ăsta este exact tipul de întâmplare pentru care suntem pregătiţi cel mai puţin . Personal încă nu am avut parte de o asemenea surpriză , dar nu este timpul pierdut . Ei bine , abordarea cu totul neobişnuită a celor de la Groupama are trei beneficii majore , numite Colecţia de Avantaje : autoconstatarea , serviciul de reparaţii de urgenţă şi garanţia pentru serviciul de autoconstatare . O posibilă rezolvare a situaţiei ipotetice de mai sus este apelarea la serviciul de reparaţii de urgenţă , care presupune obligaţia asiguratorului de a trimite în maxim 4 ore un specialist pentru reparaţiile necesare .
                                      Şi asta nu este tot : Special pentru această campanie, Groupama Asigurări a creat „Kit-ul pentru situații de urgență de la Groupama”. Kit-ul conține trei elemente: un aparat foto de unica folosință, pentru constatarea imediată a daunelor și două lucruri menite să ajute în cazul unor incidente neprevăzute: o lanternă cu dinam și o pereche de ochelari de scafandru.
                                      Acest articol este scris pentru Blogal Initiative şi se doreşte a fi un bun prilej de mediatizare a unor posibile ieşiri din situaţii nedorite şi pentru apariţia cărora nu suntem niciodată suficient pregătiţi .

Un comentariu:

  1. Gigi, ca si la campania 3M, prevad ca va fi concurenta mare pe povesti haioase, iti urez inspiratie sa scrii ceva care sa tavaleasca pe jos de ras cititorii, pentru ca altfel fetele astea or sa o ia inainte: http://raluka-fa-teauzit.blogspot.com/2013/07/cand-neprevazutul-te-loveste-fa-i-o-poza.html si http://vecinadeblog.blogspot.com/2013/07/apa-apa-apala-la-la-la-la.html . Ne astepta doua saptamani provocatoare!

    RăspundețiȘtergere