vineri, 30 august 2013

Competiţia

                     Cea mai faină a acestui început de toamnă pe litoral va fi TRIATHLON CHALLENGE MAMAIA 2013 , care se va desfăşura , după cum deja v-aţi prins , la Mamaia în data de 7 septembrie .Mai multe detalii despre ce şi cum se va întâmpla găsiţi aici .


                       Din partea BLOGAL INITIATIVE vor participa patru echipe de bloggeri şi sunt onorat să vă anunţ că voi susţine în această competiţie echipa numărul 3 , formată din :
  1. Înotător : DANIEL IANCU ;
  2. Alergător : ELLY WEISS ;
  3. Ciclist : CIOMARTAN ANDREI .
                      Sunt absolut convins că va fi o întrecere în care vor câştiga cei mai buni . Să vedem : Daniel face mari eforturi de concentrare pentru a reuşi un antrenament de înot întro zonă populată la greu de ,,tanti în sâsele goale " . Uffffff ! Voi realizaţi ce greutăţi întâmpină bietul om ?  Deşi îşi face griji că ,,îi rămâne blogul singur" , Elly are acum oportunitatea să uite cum n-a ajuns la Jocurile Olimpice şi să tragă o fugă sănătoasă !  Andrei are acum ocazia să participe pentru prima dată la o competiţie pe două roţi , pe frumoasa distanţă de doar 20 km ! Dragii mei  v-am prezentat mai sus echipa câştigătoare ! :)
                       Regret faptul că din motive de distanţă mare (locuiesc în Cluj) nu voi reuşi să-mi încurajez echipa la faţa locului , dar spiritul este viu şi alături de ei ! În situaţia în care sunt susţinători ai echipei mele care citesc aceste rânduri şi vor fi de faţă la marele eveniment , vă rog respectuos să strigaţi şi pentru mine , să scrieţi o pancardă faină de încurajare şi eventual să faceţi oarece valuri în tribune ! Sau pe marginea drumului ! Sau ....undeva !

4 comentarii:

  1. Multumesc pentru sustinere! :)

    P.S.- Te rog, scoate antispamul ca nu foloseste le nimic.

    RăspundețiȘtergere
  2. Suntem trei, mai este langa noi si Radu din Constanta care o sa tina o pancarda cu "Clujul, Galatiul si Constanta uniti intre ei sustin echipa trei"
    Eu sunt sigura ca Daniel va fi in forma. La asa Energizante cu "sâsele goale", or sa spuna organizatorii ca a fost caz de dopaj.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :)) Destul de complicat de dovedit dopajul în asemenea circumstanţe ! Părerea mea !

      Ștergere