duminică, 14 decembrie 2014

Sfârșitul

Anului 2014 aduce o mică surpriză pentru cea mai bună sportivă a României (la tenis): Simona Halep a fost declarată cea mai populară jucătoare de tenis, conform WTA!

  Sursă.

Chiar dacă este doar un rezultat matematic al numărului de căutări pe site-ul oficial WTA pe anul în curs, eu spun că nu este puțin lucru și o felicit pe Simona! :) Pe locul doi se clasează Maria Sharapova iar pe trei o regăsim pe Serena Williams. Cel mai urmărit rezumat video al anului este finala Masters-ului de la Madrid, în care Simona a fost cu greu învinsă de Sharapova.

Începutul de an competițional 2015 o va găsi pe Simona Halep în turneul WTA la Shenzhen, China, în perioada 4-10 ianuarie, urmat de turneul WTA de la Sydney, Australia, în perioada 11-16 ianuarie. După aceste două competiții „de încălzire”, domnișoara de onoare a tenisului românesc va participa la Australian Open, primul turneu de Grand Slam al anului 2015, care se va desfășura la Melbourne, Australia, în perioada 19 ianuarie-1 februarie. Mult succes, Simona! :)





8 comentarii:

  1. Este foarte important! Cine carcoteste aiurea la adresa Simonei, sa nu uite ca ea este pe locul 3 mondial si a ajuns la un moment dat si pe pozitia a doua in lume.
    Carcotasii sa spuna pe ce loc si in ce domeniu sunt ei intr-o ierarhie mondiala.

    Astept sa citesc comentariile haterilor. :)))))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ar fi o adevărată minune ca acestea să nu apară! :))))))
      Indiferent de conjuctură, performanța Simonei este una cu totul remarcabilă și demnă, în opinia mea, de mediatizat! Sunt convins că vom mai vorbi/scrie unii/auzi de acest nume! Hai Simona! :)

      Ștergere
  2. subscriu la ce spune Cristi!
    bafta si stea norocoasa Simonei noastre! :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Emotionant! Ma bucur foarte mult ca româncuta a dovedit ca nu este doar o sportiva foarte buna, ci si o persoana tare placuta si simpatica. A te numara între primii sportivi ai lumii si a-ti pastra modestia, este o calitate extraordinara! Felicitari Simonei!

    Multumesc pentru acest articol! O duminica placuta sa ai!

    RăspundețiȘtergere