marți, 12 noiembrie 2013

Proprietatea

                     Asupra locuinței este un scop important în viața noastră, a românilor. Drept urmare, după cum este și firesc, în jurul acesteia s-a creat o adevărată ,,rețea'' de firme care au ca scop oferirea de servicii în domeniul imobiliar. Fie că vorbim despre cumpărarea unei locuințe, a unui teren, sau despre închirierea unui apartament(unei case) sau a unui sediu pentru afacerea pe care o avem, o agenție imobiliară este absolut necesară. De ce? Pentru că are oferte variate, atât din punctul de vedere al prețurilor, cât și al situării locațiilor, pentru că ne poate asista, în conformitate cu prevederile legii, la orice demers într-un domeniu atât de complex: imobiliarele.
                     Imopedia a lansat un site nou, unde primordială este părerea noastră, a tuturor, a potențialilor clienți. Fiecare vizitator este provocat să vină cu idei și sugestii, toate intrând într-un concurs care are ca premiu principal un telefon Samsung Galaxy S4, premiile secundare constând în sticle de vin de colecție, frigidere sau tablete. Putem spune că părearea noastră contează cu adevărat.
                     În premieră pe piața românească, pentru Imopedia a fost realizată o piesă muziclă compusă și interpretată de trupa Taxi. Deosebit de amuzant este faptul că în videoclip au interpretat reprezentanți importanți ai companiilor imobiliare din România. Curioși? Iată videoclipul:

 
 
 
                       O abordare faină a vieții agenților imobiliari, care este parcă făcută să ne arate că și ei sunt oameni fix ca și noi, cu familii și probleme cărora trebuie să le facă față. Dacă îi privim cu simpatie, nu ni se mai par indiferenți și scopul a fost atins: gheața o dată spartă, discuțiile pot aluneca spre adevăratul scop, și anume afacerile imobiliare! 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu