vineri, 22 noiembrie 2013

Vinerea

                             Neagră este ziua potrivită pentru toţi retailerii interesaţi în a-şi lichida stocurile de marfă. Este un bun prilej pentru un rulaj mare de mărfuri, chiar dacă adaosul este minim. Nu neapărat, deoarece s-a dovedit în anii trecuţi că unii comercianţi au mărit preţurile produselor în săptămâna de dinainte şi au vândut vinerea cu exact aceleaşi preţuri aşa zis reduse pe care le aveau şi în perioadele anterioare. Morala: grijă mare ce vă cumpăraţi!
                             Americanii (iar ei?) sunt cei care au inventat acest concept, de zi de start al promoţiilor de sărbători, care este în ultima zi de vineri a lunii noiembrie. Românii au stat ei şi au cugetat şi au ajuns la concluzia că, deşi este un eveniment importat, el nu este bine plasat în calendar. Zis şi făcut! Anul acesta, în ţara unde cu mare onor locuim, Black Friday vine cu o săptămână mai devreme. Habar n-am de ce. O fi bine, o fi rău...aşa suntem noi, mai cu moţ!
                             Dacă doriţi să faceţi publică bucuria cumpărăturilor făcute cu această ocazie, sunteţi invitaţii mei să postaţi comentarii cu ce a-ţi reuşit să vă cumpăraţi şi în ce mod (online, la magazin). Vă doresc un week-end plăcut!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu