marți, 23 septembrie 2014

Cartea

Călătoare a pornit la drum! Îmi face plăcere să vă spun că îndemnul meu la lectură nu a rămas fără ecou și, în urma exprimării propriei dorințe de a citi această carte, Carmen va intra în posesia ei în cel mai scurt timp posibil, care este dictat de parcursul distanței dintre Transilvania și Bavaria de către Poșta Română (câteva zile, o săptămână am fost asigurat la ghișeu), la ale cărei servicii de expediție am apelat.


Astfel, am mai făcut un pas în direcția de a crea o comunitate interesată de lectură, între membrii căreia să circule cărți despre care să scriem și pe blog, firește! Pe „traseul” acestei cărți pot trece deja trei cititori:
1) Vali Crintea, Focșani;
2) Gigi Țepuș, Cluj Napoca;
3) Carmen Renges, Kőnigsbrunn. 
Cine urmează? :))
Cu această ocazie vă rog pe toți cei interesați să vă faceți cunoscute intențiile scriind mai jos, la comentarii, cine sunteți și de-ai cui! :)) Încă o dată îi mulțumesc lui Vali  pentru că mi-a trimis la rându-i cartea și vă invit pe toți la lectură!
7 comentarii:

 1. ce draguuuuuttt! :)
  place mult ideea! eu nu stiam de ea....

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Ideea nu îmi aparține, dar mă alătur cu drag! Tu?

   Ștergere
 2. Depinde de tara.
  In Macedonia un colet ajunge in 27 de zile, in India in 20, in Anglia in 15, iar in Franta in 9. Daca ai platit sa fie recomandat, coletul va ajunge mai repede. ;)

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Da, am plătit să fie recomandat și o să aflăm de la Carmen când primește coletul!

   Ștergere
 3. ma bucur ca mai e o carte care calatoreste plecand de la mine si promit sa mai ”lansez la zbor”. Tin sa-ti multumesc foarte mult pentru observatiile corecte facute cu privire la maltratarea cartii prin scrierea numelui meu pe cateva pagini si sa-ti spun ca am gasit o solutie faina ( mai ales ca nu am un scris frumos :D ) am stichere autocolante ! Te salut , coleg drag !

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Vali, drumul acestei cărți este meritul tău! O aștept pe următoarea! :)

   Ștergere
 4. No bine, no! :)
  Vești bune! Azi au ajuns cărțile la Carmen, chiar dacă a durat dublu față de timpul estimat la expediere, la ghișeu!
  Lectură plăcută și așteptăm vești! :)

  RăspundețiȘtergere