sâmbătă, 1 martie 2014

Primăvara

                    Sosește în același timp cu mărțișorul sau mărțișorul este un semn al sosirii primăverii. Oricum am spune, ne lovim de aceeași situație: mărțișor egal primăvară! Uffaaa! Câte repetiții am reușit să adun în doar trei rânduri! :)
                    Este foarte fain că în mai multe locuri din Cluj s-au organizat adevărate târguri de mărțișoare, fapt care a reușit din plin să mai spele din nemulțumirea mea că acest moment, plăcut dealtfel, este ....invadat de comercianți așa, mai tuciurii! Da, accept diversitatea, susțin faptul că este loc pentru toată lumea, dar ..... dacă unele persoane te trag efectiv de mânecă pentru a-ți vinde ceva care nu-ți trebuie, se schimbă chestiunea!
                    Recitind cele scrise mai sus constat că mesajul de azi nu este chiar pozitiv, nici măcar în ton cu spiritul acestei zile cu o semnificație de bucurie, de zâmbet, de flori oferite doamnelor și domnișoarelor. Regret că nu am avut aparatul de fotografiat la mine pentru a ilustra diferența dintre târgul de mărțișoare și ....ambulanții cu pricina! Oricum, putea să apară cealaltă față a problemei: pot publica fotografii cu persoane fără a avea acordul acestora?
                    No bine, no! În concluzie, închei prin a vă ura o primăvară însorită presărată cu evenimente pe placul vostru! :))

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu