miercuri, 30 aprilie 2014

Marțea

                    Se zice că ar fi trei ceasuri rele! Ei bine, ieri poate au fost mai pe la amiază, când am fost surprins, în cîmp deschis de o ploaie zdravănă, cu gheață. Pe seară am participat La Perne la o seară faină, alături de persoane interesate de istoria Clujului. O ambianță plăcută, prietenoasă:



                     Cu voia voastră, o să vă prezint echipa cu care am pornit la un loc al minții, la provocarea lansată de Maria, membră a Cluj Guided Tours:

 
 
                    Competiția a fost strânsă, am aflat lucruri noi despre orașul în care trăiesc, am petrecut o seară plăcută. Au fost înscrise în competiție patru echipe și tot ceea ce vă pot spune despre clasamentul final este o vorbă celebră: cei din urmă vor fi cei dintâi! :)) Am ocupat locul patru (dar important este să participi, nu?) și plusul serii este faptul că am cunoscut oameni noi. Lupta a fost strânsă, juriul a deliberat cu mare greutate răspunsurile bune date de toți concurenții:
 
 
 
                      De această data numele echipei mele a fost URSUS TEA și a fost o referire directă la licorile consumate de onorabilii membri: bere și ceai! Dacă doriți, sunteți invitații mei să ghiciți cine ce a băut! Da, mulțumesc de gândul bun! :))  O ultimă dovadă a trecerii pe La Perne ar putea fi aceasta:
 
 
 
                    Mulțumesc Ioana Andreea, mulțumesc Lucian!
            
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu