luni, 1 septembrie 2014

Povestea

Din spatele fiecărui om este diferită de a celor din jurul său. Oamenii nu sunt la fel, unii își merită soarta, alții nu, dar este extrem de dificil să judecăm pe alții dintr-un motiv foarte simplu: cine ne dă acest drept? Fără a emite pretenția că o să vă scriu ceva nemaipomenit, o să încerc să vă arăt fotografii făcute de mine vineri, 29 august:


În apropierea podului peste râul Someș care leagă (podul) cartierele Mănăștur de Grigorescu, un om își spălase hainele și le pusese la uscat, cel mai probabil făcuse și el o baie și acum se bărbierea, chinuindu-se să vadă ce face într-un ciob de oglindă.




Afară nu erau mai mult de 19 grade, dimineață fuseseră doar 8, zilele trecute a plouat, așa că vă puteți imagina cam cât de caldă era apa ... . Oare ce ar putea povesti omul acesta despre viața lui? Nu o să aflu răspunsul niciodată!

8 comentarii:

  1. Răspunsuri
    1. Posibil. Cred că este totuși destul de complicat să dai buzna peste cineva și să-i ceri să-ți povestească viața sa, așa, doar pentru că ești curios ce și cum face și, mai ales, de ce.

      Ștergere
    2. Nu dadeai buzna, te duceai cu o patura, ceva...:))

      Ștergere
    3. Asta ar fi fost o idee bună! Din păcate, nu am avut la mine nici pătura și nici măcar ideea de a încerca să îi ofer ceva ....:(

      Ștergere
  2. AR FI FOST EXTREM DE INTERESANT, DESIGUR.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, ar fi fost. Sincer, am avut un moment intenția de a merge la el și a intra în vorbă, dar atunci când cineva este în momente delicate, rar are chef să vorbească despre ele...

      Ștergere
  3. o poveste a carei realitate nu o vom cunoaste dar pe marginea careia putem broda...
    totusi fictiunea tot fictiune ramane...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sigur nu este în regulă că a ajuns să se spele în râu ....

      Ștergere