vineri, 6 septembrie 2013

Bloc-starturile

                                Sunt deja ocupate azi în competiţia sportivă a toamnei pe litoral , Triathlon Challenge Mamaia 2013 .Mâine este timpul pentru întrecerea pe teren , dincolo de mesajele ... din tribune !
                                După cum deja ştiţi , patru grupuri formate din câte trei bloggeri vor participa sâmbătă la probele pe echipe ,,ştafetă sprint" , care constau în 750 m înot , 18 km ciclism şi 5 km alergare . O să mă simt mult mai bine după ce o să vă prezint echipa numărul 3 , pe care o susţin :
  1. Înnotător : Danieeeeeeeel Iancu !
  2. Ciclist :  Andreeeeeeei Ciomartan !
  3. Alergătoare : Ellyyyyyyy Weiss !
                              Zarurile au fost aruncate şi doresc succes tuturor participanţilor ! Cei mai buni să câştige şi trag speranţă ca echipa câştigătoare să fie cea mai sus enumerată !


                              Cred că ar fi deosebit de interesant , în măsura în care ar fi posibil , să organizăm , la nivel Blogal Initiative o întrecere asemănătoare , în care concurenţi să fie membrii galeriilor şi susţinători cei care au concurat la triatlon , în componenţa la care fiecare a aderat !
                          
                               Pentru cei care mergeţi (sunteţi deja pe drum) la (spre) Mamaia : vă informez că , dacă doriţi , puteţi să participaţi şi la :




                            
                                Despre ce este vorba : ,,în Bucureşti, Buftea, Corbeanca, Constanţa, Mangalia şi Mamaia sunt peste 100 locuri în care am pus amprenta cu Triathlon Challenge Mamaia: panouri stradale în intersecţii, bannere/afişe pe blocuri, monitoare şi display-uri, staşii de autobuz, metrou etc. Până sâmbătă, 7 septembrie (ziua concursului), vă invităm să descoperiţi decoraţiunile urbane cu triatlonul, din cele 6 localităţi. Când aţi descoperit locul cu afişul/bannerul/panoul/filmul, scoateţi aparatul/telefonul şi rugaţi pe cineva să vă facă o poza cu el. Să fie cât mai artistică, să transmită cât mai mult din emoţia unui triatlon. Încărcaţi poza pe profilul vostru de pe Facebook, cu tag spre pagina noastra. Daţi-ne apoi un e-mail (la claudia.sofron@smartatletic.ro) în care să specificaţi numele, numărul de telefon şi mărimea la picior. Puneţi în e-mail şi link spre profilul vostru/locul în care aţi încărcat poza."  Marţi , 09.09.2013 , juriul va delibera şi va acorda premii . Alte amănunte puteţi găsi aici .
                               Toate acestea fiind spuse (scrise) , nu-mi mai rămâne decât să le ţin pumnii concurenţilor mei şi să-i ameninţ cu o pălincă în situaţia în care vor fi câştigători ! Dacă nu reuşesc , tot aşa : pălinca o dau eu ! :)               

2 comentarii:

  1. Heiiiiii!Dai palinca pentru Elly?A iesit pe locul doi si merita sa o sarbatorim.Hai ca dau si eu o bere pentru votul pe care mi l-ai dat.Voi mai trece pe aici, chiar daca s-a terminat concursul.Sau poate ma mai inviti tu la vreo unul.
    Sa-ti fie bine oricand si oriunde!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Heiiiiiiii! Mi-ai dat o veste bună ! Bineînţeles că dau pălinca ! :) Alergătoarea noastră merită sărbătorită , nu ? Sunt onorat să ştiu că mă vei mai vizita uneori !

      Ștergere