miercuri, 4 septembrie 2013

Fotbalul

                     Este , indiferent cine ce spune , sportul cel mai popular şi îndrăgit în România . Există deja expresii uzuale despre asta : ,,la fotbal tot românul se pricepe" . Nu sunt în măsură să zic dacă este aşa sau nu , dar atâta patimă nu se mai întâlneşte la susţinătorii altor categorii de întreceri sportive . Următorul campionat mondial de fotbal va avea loc anul viitor în Brazilia şi următorul meci al echipei naţionale a României are loc vineri .
                    După cum toţi microbiştii ştiu deja , City Insurance este sponsorul oficial al echipei naţionale de fotbal . Ei bine , compania de asigurări vine în sprijinul celor interesaţi de partida România-Ungaria , ce se va desfăşura pe Arena Naţională în data de 6 septembrie , construind galeria de bloggeri ai naţionalei , oferind bilete la meciul mai sus menţionat prin intermediul acestei pagini de facebook . Mai mult decât atât , în week-end-ul care urmează meciului , pe aceeaşi pagină vă aşteaptă multe surprize .


                           În altă ordine de idei , dar subiectul este acelaşi : pe blogdefotografie.ro se desfăşoară , de asemenea , o campanie prin intermediul căreia puteţi câştiga bilete la acelaşi meci , cei interesaţi sunt invitaţi să vadă ce şi cum .
                           No bine , no ! :) Ce ar mai fi de zis ?
                           Hai România !

                           Dacă doriţi , sunteţi invitaţii mei să scrieţi mai jos pronosticul vostru : care va fi scorul final ?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu