marți, 3 septembrie 2013

Filmul

                     Pe care l-am văzut de curând şi care mi-a făcut o impresie cu totul şi cu totul deosebită este ,,Chaos Theory" (Teoria haosului) , apărut în 2008 , în regia lui Marcos Siega , în rolul principal Ryan Reynolds .
 
 
                           Probabil că Murphy a văzut acest film atunci când a zis :,,zâmbeşte , mâine va fi mai rău!" . O poveste de viaţă care încă o dată vine şi spune că suntem diferiţi şi este necesar (chiar recomandat) să ne trăim viaţa aşa cum credem noi de cuviinţă , să îi acceptăm pe cei apropiaţi nouă aşa cum sunt ei şi nu în ultimul rând , să nu facem presiuni asupra nimănui să-şi schimbe felul de a fi .
                           O zi ca oricare alta se transformă într-un adevărat coşmar pentru eroul principal după ce soţia sa a dat ceasul înapoi cu zece minute , întro încercare nereuşită de a-l scoate din ritmul ,  planificat cu mare precizie , în care trăieşte şi munceşte de obicei . Nici o faptă bună nu rămâne nepedepsită şi omul cinstit are mari surprize : pierde primul feribot al zilei ,  refuză o aventură de o noapte , dă o mână de ajutor unei gravide care are un accident şi de aici evenimentele scapă de sub controlul pe care l-a avut asupra întregii sale vieţi . În dorinţa de a elimina suspiciunile soţiei asupra paternităţii unui copil , are surpiza să afle că .... nu este nici tatăl fiicei sale !
                            Vă recomand cu căldură să vizionaţi acest film , al cărui trailer îl găsiţi aici .
 
 
                             Sursă foto .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu