joi, 25 septembrie 2014

Tevatură


Mare zilele acestea, provocată de depunerea, în mod oficial, a candidaturilor la legerile prezidențiale despre care nu cred că mai este român să nu fi aflat. Caruselul propagandei electorale a fost pornit cu multă vreme în urmă, ușor ilegal și total imoral zic eu, așa că oferta politicienilor o vedeți/auziți/citiți zilnic, dacă sunteți interesați. Eu vă propun respectuos să trageți un ochi și în tabăra celorlalți, a celor ce votează, cu două mici observații: 1) ar fi de râs dacă nu este, în realitate, de plâns; cu toate acestea, un moment de amuzament nu a rănit pe nimeni! și 2) știu că nu are o legătură directă cu campania care bate pe la uși, dar și ei au drept de vot și uite așa apare o întrebare: cum îi convinge un candidat să voteze pentru el? :)))



Cu un mic exercițiu de imaginatie și cu exemple de la ultimele alegeri din țara noastră, ne putem face o imagine despre ceea ce va urma   !!! :))))



Cu mai multă vreme în urmă am suspectat realizatorii acestor filmulețe că pun totul la cale, în cel mai mic amănunt. Între timp am ajuns la concluzia că pentru voturile acestora se luptă cu adevărat politicienii . Știu că ați pierdut aproximativ zece minute din viață, dar cred că este un preț acceptabil să vedem cam cum stăm ....



16 comentarii:

  1. Am sa revin deseara, sa vad videoclipurile, chiar daca eu nu votez, sunt totusi curioasa sa vad pe cine, ce si cum se desfasoara aceasta actiune in România.
    O zi buna sa ai si... nu uita, speranta moare ultima! :-)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sunt curios ce o să spui după ce o să vezi ce și cum se mai întâmplă pe plaiurile mioritice ....

      Ștergere
    2. oh-vaaai! oh-vai! oh-vai! Nu se poate, fratiloooor! Pe cuvânt daca am putut sa râd! neeeee... inca un asemenea videoclip si ma podidea plânsul! Tiiiiiiiii.... nu se poate! o sa visez tare urât la noapte! Tiiiiii..... ca nu-mi revin!

      Ștergere
    3. Regret cu adevărat impresia creată, dar ....cam așa stau lucrurile!

      Ștergere
  2. nu pot vedea la birou video-urile, o sa le urmaresc acasa dar tare mi-e ca o sa ma amuz...trist :D

    RăspundețiȘtergere
  3. Cineva a sztrans 200.000 de semnaturi, cu 200.0000 de EUR, pentru a candida.
    Asta inseamna ca la vot va avea undeva la 3 %, daca va mai avea bani... :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Povestea asta are mari lacune, personal nu cred că sunt verificate, în mod real, semnăturile! Am fost abordat pe stradă de diverși susținători, am refuzat să stau de vorbă, dar m-am gândit: dacă semnez la mai mulți, o să afle cineva vreodată?

      Ștergere
  4. Cei de la Vaxpopuli au niste videouri la care nu ai cum sa nu razi, dar apoi cand consitientizezi ca asta e realitaea..din ras o dai in tristete, dar totusi...la inceput razi..si razi bine :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Evident că râzi cu lacrimi când vezi cât de bine educați sunt unii, dar în egală măsură tragi concluzia că în mijlocul acestora trăiești și tu, și eu, ....și noi, ....

      Ștergere
  5. Din 14, vreo 12 vor avea sub 5% in primul tur...

    RăspundețiȘtergere
  6. ai de capul meu!
    mie nu imi pare deloc amuzat! ma panichez cand vad astfel de lucruri....
    stiu ca astia decid de fiecare data pentru ca sunt al dracu de multi. stii cum e, mama prostilor e intotdeuna insarcinata....

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Haide, no! Ai putea să zâmbești și tu! Oricum așa stau lucrurile....

      Ștergere