duminică, 3 august 2014

Sensul

Expresiei a fi pe barba ta este, în opinia mea, a fi independent. Cred cu tărie că toți, dar absolut toți tinerii, îndată ce scapă de adolescența pe alocuri chinuită de lipsa de comunicare cu părinții, își doresc să fie proprii lor stăpâni, dacă îmi este permis să spun așa. La început, gândul că nu mai este nevoie să dai socoteală nimănui despre locul și ora la care pleci sau vii te face să te simți important. Apoi urmează cealaltă parte a aceleeași chestiuni: nu mai este nimeni care să te ajute la prepararea și servitul mesei, curățenia și spălatul hainelor, micile sarcini zilnice despre care habar n-ai avut că există. Așa apar primele responsabilități și în strânsă legătură, primele mulțumiri că te poți descurca și singur. De la problemele minore ale traiului zilnic treci la chestiuni mai serioase: cum îți alegi un loc de muncă, care sunt adevărații tăi prieteni în compania cărora poți să-ți petreci timpul liber, când ești pregătit să te muți cu prietena ta, ...


Toate aceste mici exemple fac parte dintr-un fel independent de a fi, adică pe barba ta! Este foarte bine când o hotărâre luată îți aduce un succes și este la fel de bine când, dacă eșuezi întro chestiune, nu trebuie să dai explicații nimănui. Așa câștigi experiență de viață.
Independența înseamnă libertate, libertatea înseamnă curajul de a fi tu însuți, de a-ți crea și urmări propriile visuri și țeluri precum și cutezanța de a ți le atinge. Să nu te temi niciodată să-ți propui standarde ridicate și să lupți întotdeauna pentru atingerea lor!
Cu ajutorul unui joc de cuvinte bine ales, compania Philips lansează pe piață  produse destinate îngrijirii bărbii, la propriu și ne atrage pe noi toți într-un vârtej al sensurilor unor expresii de cursă lungă.Pentru tine care este sensul expresiei a fi pe barba ta? Indiferent dacă dorești sau nu să răspunzi întrebării mele, #pebarbata este un fel de fi în această vară și sunt convins că vom mai auzi vești legate de acest subiect.

În această vară, Philips lansează provocarea „Fii pe barba ta!”, prin gama de produse Click & Style, două modele de aparate de îngrijire versatile, pentru orice stil. Mai multe detalii găsiţi pe site şi pe Facebook.


Un comentariu: