luni, 11 august 2014

Ziua

De sâmbătă a fost, în calitatea sa de zi principală a week-end-ului, plină de activități interesante pentru clujenii care nu sunt plecați în vacanțe pe alte meleaguri. Un eveniment fain a fost Colours of Cluj 2014:Organizatorii au ocupat poziții strategice în mai multe locații, dintre care am vizitat și eu două:
În centru orașului, în Piața Unirii, a fost amenajat un loc pentru lectură cu totul și cu totul original:Câteva băncuțe din lemn au înconjurat o masă acoperită cu gazon, care face pereche cu plantele care delimitează simbolic întreaga zonă.


Cărțile își așteaptă cititorii:Într-un colț al pieței au fost pregătite umbrelele, că nu știe niciodată când vine ploaia:


Da, știu, copacul nu avea nimic împotrivă că umbrele erau oarecum întoarse ... :))


Se pare că un cioban a făcut oarece petiții prin zonă ... fără ecou, din păcate pentru el:


Întro altă zonă a orașului, pe dealul Cetățuii, se întâmplă, de asemenea, lucruri faine. Câteva zeci de trepte au fost colorate, pentru un efect maxim:


Diverși comercianți au avut ocazia de mici chilipiruri:


în timp ce în apropiere se răcește berea și se încing tigăile:


O mică orchestră a făcut onoarea publicului de a se lăsa dirijată de orice persoană care dorea acest lucru:

Diverse activități în aer liber, pentru toate vârstele, au fost organizate pe platoul din vecinătatea fostei fortificații. Cățăratul pe lăzi de bere:
Badminton


Traversarea unui șanț cu ajutorul a două frânghiiDiverse asociații care luptă pentru drepturile animalelor au fost prezente, cățeii fiind principala atracție pentru copii:Nu a fost uitat trasul cu arculNo, ce ziceți? E fain la Cluj?
Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu