joi, 14 august 2014

Vacanța

S-a terminat pentru Simona Halep, tânăra care joacă tenis într-un mod care a pus România pe tabloul mondial într-un loc fruntaș. După turneul WTA București BRD Open, pe care l-a câștigat, Simona a luat o pauză.


Începând de luni, 11 august, a doua jucătoare de tenis a lumii este, ați ghicit, Simona Halep, ceea ce nu este puțin lucru, în opinia mea. Starea de bine generată de acest pas înainte combinată cu forța dată de odihnă a făcut ca revenirea întro competiție să fie încununată de succes. La ora actuală, la Cincinnati, în USA, este în desfășurare un turneu, în care, în runda a doua, marți dimineață, începând cu ora 4 și 40 de minute, Simona Halep, cap de serie numărul doi, a câștigat în fața belgiencei Kirsten Flipkins în două seturi: 6-4, 6-2, într-un meci care a durat o oră și 25 de minute.  Iată un punct extrem de spectaculos câștigat de Simona:Următoarea partidă va avea loc vineri dimineață, ceea ce înseamnă că Simona beneficiază de o zi de pauză. Hai Simona! :)

UPDATE: Azi, începând cu ora 18.oo are loc următoarea partidă. Hai Simona! Adversara este Lucie Safarova, din Cehia și cel mai probabil vom avea o transmisie pe Dolce Sport.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu