marți, 26 august 2014

Lozul

În plic tras de un domn foarte cunoscut prin țara mea, prin 2004, s-a dovedit a fi necâștigător luni, 25 august, când o instanță de judecată l-a condamnat definitiv la 4 ani de închisoare cu executare. Hmmm .....


Am tras un ochi printre canalele de știri și prin ziare, degeaba domnule! Sunt siderat! Cum de ce? Nu a ieșit nimeni la rampă să ne spună că domnul Copos este condamnat în urma unui proces comandat politic! Extraordinar! Trebuie să mă ciupesc pentru a fi convins că nu visez! :) De ce mă minunez așa? Pentru faptul că și acest domn a avut un start politic bun, în luna decembrie 1989 era șef al comisiei sociale din Uniunea Asociațiilor Studenților Comuniști din România pentru ca mai târziu, între 2005-2006 să fie chiar vice-premier al guvernului României! În eventualitatea că doriți să știți și motivul: stimabilul patron a făcut fel de fel de învârteli la viața lui, printre care și o vânzare de sedii pentru Loteria Română, prilej cu care a dat un mic tun de UN MILION de euro statului român. Bietul om! Vă puteți imagina câte griji a avut până noaptea trecută: mă prinde, nu mă prinde ..... acum poate răsufla liniștit! Ce putem face? Norocul omului nu i-l poate lua nimeni!
Un ultim gând pe acest subiect: un om care a făcut închisoare, după ce se încheie executarea pedepsei, poate fi crezut pe cuvânt când răspunde la întrebarea: a meritat?

2 comentarii:

  1. Răspunsuri
    1. Cu siguranță este numele unei firme care avea legătură cu lozurile, nicidecum o greșeală din limba engleză! Părerea mea! :)

      Ștergere