marți, 14 mai 2013

Concursul

                     Inedit de demascare a micilor hoţii şi a şmecherilor care au făcut din furt un mod de a se descurca , după cum bine ştiţi că zic românii , pe care l-am văzut duminică seara la emisiunea Sinteza zilei (Antena 3) m-a lăsat pur şi simplu cu gura căscată . Interesant este că pentru prima dată după ceva vreme românii nu sunt pe primul loc la ... furat .
                    Un tip a făcut pentru Mediaset Italia un mic material filmat propunându-şi să verifice în ce ţară se fură mai repede 100 de euro din coşul unui cerşetor orb . Ţări participante : România , Italia , Franţa şi Spania . Dacă sunteţi curioşi , puteţi vedea materialul accesând link-ul următor : http://www.antena3.ro/economic/media/cine-sunt-hotii-europei-iata-pe-ce-loc-se-claseaza-romania-la-olimpiada-ilegalitatii-213878.html .
                     Ei bine , nu mă pot abţine să fac un mic comentariu : în opinia mea , femeia din Bucureşti care a băgat mâna în coşul cerşetorului era .... cam bronzată (natural). Este adevărat că din moment ce era în Bucureşti , ne-a ajutat puţinel să ocupăm un loc ruşinos pe podium . Trist şi iarăşi  vin şi spun : cât de neinspiraţi au fost cei care , după revoluţie , au avut năstruşnica idee de ai numi pe ţigani , în mod legal şi oficial , rromi . Parcă au pregătit terenul pentru viitoarea confuzie generală (intenţionată ) : rrom egal român .
                     Deşi totul este tratat cu mare veselie , eu vă întreb : când a-ţi văzut (auzit) ultima dată că nu românii sunt cei mai mari hoţi , cerşetori , răufăcători din ţări membre ale U.E. ? Şi asta spusă de cetăţeni ai altui stat ?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu