Laptelui este numele unei campanii de mediatizare a modului în care se prepară atât de îndrăgitul iaurt şi de ce nu , un bun prilej pentru a afla care este efortul depus pentru transformarea laptelui în iaurt , iniţiată de compania Danone , după cum reiese de aici : http://www.danone.ro/drumullaptelui/ . În acest mod putem afla , din interior , ce şi cum se face pentru ca , la raft la supermarket , noi să putem avea posibilitatea să cumpărăm produse lactate de calitate superioară . Ştiu , uneori când vrei să vorbeşti de bine ajungi să spui fraze care pot determina pe unii să zâmbească acru în colţul gurii . Ei bine , sper să am ocazia să vă spun despre modul în care se face transportul laptelui de la ferme la fabrici din proprie experienţă .
Conform informaţiilor companiei Danone , drumul laptelui a pornit în 1999 şi azi măsoară 5000 km pe care îi străbat zilnic cele 14 cisterne proprii , în etapa în care laptele de la peste 8200 de văcuţe ajunge la fabricile unde se transformă , aţi ghicit , printre altele şi în iaurtul despre care tot vorbim aici .
Îmi face plăcere să vă anunţ şi faptul că această campanie este iniţiată prin grija Blogal Initiative (http://blogalinitiative.ro/ ) .
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu