vineri, 11 iulie 2014

Meci

Spectaculos cu Simona Halep în mare formă și un scor pe măsură: 6-3, 6-1, realizat în mai puțin de o oră de joc efectiv, în defavoarea jucătoarei Lara Arruabarrena, locul 120 în clasamentul mondial. Tribunele arenei sportive unde se desfășoară BRD Bucharest Open WTA au fost pline, spectatorii au fost mulțumiți de jocul noului simbol al României, așa cum îmi place mie s-o numesc pe Simona.
Mâine avem parte de o semifinală românească: Simona Halep o va întâlni pe Monica Niculescu! Din păcate pentru noi, una dintre jucătoare va trebui să părăsească această competiție și dacă mă întrebați pe mine, aș dori ca învingătoare să fie domnișoara Halep! :))


Un interviu la sfârșitul meciului ne-o înfățișează pe Simona întro lumină extrem de favorabilă. Printre altele spune că respectă pe fiecare adversară și munca acesteia, ceea ce așteaptă la rândul său: respect; modestă, afirmă că având un așa public, nu poate să nu câștige și speră că mâine, în confruntarea dintre două românce, acesta (publicul) să fie neutru! Ei, ce ziceți?
Că tot veni vorba despre respect, deja sunt persoane care încep să arunce mizerii prin ziare, în stilul balcanic bine cunoscut: mari investigatori, unii au aflat cine și cu ce bani a sprijinit familia Simonei și câți bani trebuiesc returnați și în ce condiții! Domnule Marius Mihalcea, chiar crezi că este important acest lucru? Are sens să arunci mizerii peste munca unei tinere care face performanță? Nu ți se pare puțin deplasat și așa, de o calitate îndoielnică (ca să fiu delicat în exprimare!) modul în care speli în public povești ...cu pești? 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu