vineri, 21 iunie 2013

Alexandra

                      Stan este un nume care este extrem de des rostit în această perioadă . Da , este o persoană publică , o artistă a cărei muzică este cunoscută în toată Europa (cel puţin) , în special în rândul generaţiilor mai tinere . Şi întro bună zi ea este bine bătută de către impresarul ei . Un lucru abject , o atitudine de neiertat a unui gunoi de bărbat . Nu este admis , sub nicio formă , nici măcar să îmbrânceşti o fată (femeie) , nicidecum să o loveşti .
                     Atunci când un bărbat îi administrează o bătaie cu strigături unei femei , putem vorbi despre mai multe aspecte :
- fără îndoială , tipul este departe de ceea ce numim generic educaţie ;
- cel mai probabil cei şapte ani de acasă i-a petrecut pe stradă , pe după blocuri ;
- o asemenea situaţie nu apare din senin , tipa a acceptat de bună voie să stea aproape de un asemenea specimen , din diferite motive ;
- a spune poveşti nemuritoare despre cum a leşinat din zmuceli şi s-a trezit pe canapea după două ore acoperită cu o pătură denotă o educaţie asemănătoare cu a agresorului , dar , atenţie : asta nu este o scuză pentru faptele lui ;
- bătaia femeii este o chestie atât de balcanică şi destul de des întâlnită în zone largi în această ţară  , încât adeseori nu mai miră chiar pe toată lumea .
                     No ofence , please !
                     Ceea ce nu înţeleg este modul în care (aproape) toate televiziunile s-au întrecut în a difuza ştirea asta pe parcursul întregii zile de luni , 17 .06 . 2013 , călcându-se unii pe alţii pentru a afla/transmite noi informaţii . Vin şi întreb : zilnic sunt agresate (din păcate) zeci de femei în România iar poveştile lor nu sunt tocate mărunt-mărunt pe toate micile ecrane ; cu ce este mai importantă bătaia administrată unei vedete decât violenţa asupra unei amărâte de care nimănui nu-i pasă ? Agresorii sunt nişte nemernici în ambele situaţii . Răspunsul bănuit de mine este neplăcut , dar cred eu aproape de adevăr : doar bătaia primeia poate aduce audienţă , ceea ce poate înseamna rating , adică : cine mi-s io ! Sunt convins că în realitate nu prea le pasă de pielea tăbăcită şi ochii învineţiţi ai vedetei . Ce a căutat , a găsit , ar zice alţii mai răutăcioşi desigur , nu eu .  Totul este doar un circ fără sfârşit . Avem televiziunile pe care le merităm !
                      Doar două observaţii şi închei :
1. orice reclamă este  totuşi ..... o reclamă !
2. dacă intri în mocirlă , uneori te mănâncă porcii !


                      P.S. Acum aflu că bătăuşul i-a fost şi iubit !  Poftim ? A fost bătută din dragoste ? Ce oameni , domnule ! :(

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu