miercuri, 12 iunie 2013

Timpul

                      Ajunge să fie cel mai preţios şi important pentru mine . Cuprins în fiecare zi cu îndatoririle de serviciu sau domestice , adeseori îmi doresc să fie ziua mai lungă măcar cu treizeci de minute ! Pe care să le pot folosi , în tihnă , să citesc liniştit o carte sau , de ce nu , să mai scriu un articol pe blog . Pasiunea pentru cărţi o am dintotdeauna , cea cu blogul este relativ recentă , deşi mereu am avut ceva de spus (scris) despre ceea ce se întâmplă în jurul meu .
                      No bine , no ! Ce-i de făcut ? Păi , să vedem : o posibilă rezolvare a crizei de  timp pentru mine ar putea fi noua gamă de produse electrocasnice cu tehnologie TET de la ARCTIC . Este evident că o mică economie din cheltuielile lunare este bine venită pentru a mai putea cumpăra câte o carte din când în când . Şi această posibilitate există folosind noile produse Arctic deoarece prin modul lor de funcţionare sunt prietenoase cu mediul , au un consum redus de energie şi apă . Prin micşorarea costurilor de funcţionare rămân cu ceva bănuţi la sfârşit de lună , aşa că , la librărie , Ţepuş !
                      Noile combine frigorifice sunt încadrate în clasa energetică A+ , asta însemnând un consum extrem de redus de energie electrică . Maşinile de spălat de ultimă generaţie te ajută să economiseşti apă la fiecare spălare cu sistemul Aqua Safe care reglează automat consumul şi controlează excesul de apă . Produsele incorporabile moderne reduc timpul de ,,stat la cratiţă''  cu ajutorul sistemului EcoFast care cu ajutorul unui arzător special cu inel suplimentar de ardere distribuie uniform căldura pentru rezultate maxime , indiferent că pregăteşti hrană în vase mari sau mici . Dacă ai puţin timp la dispoziţie şi eşti interesat de ceea ce am scris mai sus , eşti invitatul meu să joci un joc interesant şi amuzant accesând link-ul de aici .



                      Cu acest articol m-am alaturat campaniei “Consultant in Electronomie”. Poti castiga saptamanal, in luna iunie, electrocasnice din gama TET. Vino si tu pe www.consultantinelectronomie.ro.

                       P.S. Nu în ultimul rând vreau să vă atrag atenţia asupra faptului că toate produsele prezentate mai sus sunt fabricate în România , asta însemnând locuri de muncă pentru binele nostru , al tuturor !

Un comentariu:

  1. Salut, Gigi, mult succes si in concursul acesta! Iti multumesc pentru votul tau la campania Holcim. Uite, daca tot iti plac cartile, iti recomand una scrisa de mine, care sunt convins ca va fi o investitie buna pentru tine: http://discerne.wordpress.com/2012/12/04/in-acest-decembrie-se-negociaza-viitorul-tau/

    RăspundețiȘtergere