joi, 20 iunie 2013

Glasul

                     Maşinii poate fi o chestiune extrem de interesantă . Destul de futuristică pentru a vă atrage atenţia ? No bine , no ! Atunci o să vă spun că el există deja ! După cum bine ştiţi , oamenii deştepţi ai planetei nu dorm niciodată ! Ultimul răcnet în domeniul comunicării cu maşina este SevenDrive !
                     Fie că eşti în maşină sau ai lăsat-o parcată undeva , SevenDrive ,, dă glas maşinii tale !'' .Dispozitivul este o interfaţă care se conectează la calculatorul maşinii tale şi transmite , în forma necesară , informaţii diverse către un smartphone . Dintro lovitură ai la îndemână următoarele informaţii :
- vei şti mereu unde este maşina (localizare GPS) ;
- îţi va spune despre obiceiurile tale de condus (sumar zilnic) ;
- îţi reaminteşte rutele parcurse (trasee) ;
- alerte stare maşină ;
- te anunţă dacă iese din zona predefinită (geofencing) ;
- îţi aminteşte de nevoile ei (mentenanţă) ;
- ştii mereu unde ai parcat(caută maşina) ;
- poţi trimite prietenilor locaţia maşinii tale (trimite locaţia) .
                     Năstruşnica aplicaţie poate fi instalată atât pe iPhone cât şi pe Android . Şi , ca orice chestiune nouă şi interesantă , modernă totodată , are propria pagină de prezentare pe cea mai vestită reţea de socializare din lume .
                     Dispozitivul SevenGo se montează simplu , în mai puţin de cinci minute şi odată conectat la calculatorul de bord , maşina transmite în permanenţă date la server . Din acel moment face parte din maşina ta , nu este necesar să îl conectezi la fiecare plecare . Este compatibil cu majoritatea maşinilor fabricate după anul 1996 , care au conectoare de tipul OBD2 . Nu în ultimul rând , dispozitivul şi aplicaţia sunt optimizate pentru a funcţiona la aceeaşi parametri şi în afara ţării .

                     Ei , ce ziceţi ? Omenirea , încotro ? :))

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu