sâmbătă, 20 decembrie 2014

Săptămâna

Președinților este o expresie des folosită în această perioadă și, la prima vedere, există o mare deosebire între cei doi președinți care vor face ...schimb de ștafetă, mâine. Evident că există multe voci care exprimă păreri despre acest moment și era inevitabilă și o abordare așa, mai veselă, ca de week-end! :))


Departe de mine gândul de a aduce vorbe de ocară cuiva (fostului), dar oamenii sunt binevoitori și se întrec în sfaturi (pentru viitorul!)! NO bine, no! Ce părere aveți?







13 comentarii:

  1. Sfaturi?
    Isi poate sparge capul si singur. ;)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Știu asta, dar și tu știi că românului îi face o deosebită plăcere se dea sfaturi! :))

      Ștergere
  2. :))) Jurnalistul Răzvan Anghelescu este un profesionist de exceptie! videoclipurile pe care le realizeaza sunt colosale. Problema mea este ca înca nu stiu daca e bine sa râd sau sa plâng când privesc aceste înregistrari... :))
    Un weekend cât mai placut sa ai!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Îmi este greu să-ți dau un răspuns, așa, în general, dar punctual, în ceea ce privește acest videoclip: da, să râzi în hohote! :)

      Ștergere
    2. tot aici la tine am vazut videoclipurile în care erau întrebati diversi sateni în ce tara locuiesc, pe ce continent, ce parere au despre constitutia tarii si daca vor merge la vot...

      Ștergere
  3. :) consumaţi 2 litri de lichide pe zi! :))))
    acuma-ntreb şi io? Da... noaptea?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ...în zilele cu 5oo de grame de tărie, încercați să nu le eliminați ...pe voi! :))

      Ștergere
  4. Ha, ha! La un pahar de bătură, românul devine tare priceput la toate, mai ales la fotbal şi la politică! Dacă stătea reporterul cu ei mai mult de vorbă, până dimineaţă ar fi durat discuţiile! :-)
    Stai să vezi acum, de Sărbători. Numai "afumaţi" vor umbla unii.

    RăspundețiȘtergere
  5. :))
    ehe! dar la ce nu e romanul priceput?? exista ceva?:))

    RăspundețiȘtergere