luni, 22 iunie 2015

Sunt

Bucuros să scriu iarăși despre ultimele isprăvi în legătură cu Spitalul Copiilor din București, un proiect drag mie și care capătă, de la zi la zi, aspectul unui proiect de țară, în sensul participării a tot mai mulți români la campania de strângere de fonduri pentru demararea construcției. Este important să vă țin la curent cu ce se mai întâmplă deoarece am promis transparență totală și recunoștință sinceră pentru simțul civic de care dau dovadă cei ce doresc să se alăture acestei idei îndrăznețe.


Săptămâna trecută, mai precis sâmbătă, 13 iunie, Asociația 1 Leu a organizat în București un eveniment de strângere de monede, numită „100 pentru 1”, prin care își propunea să strângă 100 kg de monede pentru asociația care se află în spatele construirii spitalului. O idee excelentă, un plan bun și o realizare de excepție! La sfârșitul zilei, s-au adunat de 10 ori mai multe kg decât și-au propus organizatorii: 1000kg! :) O tonă de bunătate, solidaritate, de motive să fim mai buni și mai atenți la problemele celor aflați în mare nevoie! Un succes deplin și mult peste așteptări! :) De asemenea, îmi face mare plăcere să vă spun ce valoare are, în lei, tona de monede: 32.144,44 lei!

Cam așa arată o zi plină de emoții, concentrată în mai puțin de 3 minute:



Vă mulțumesc și eu tuturor celor care sunteți aproape și vă invit la următorul eveniment: „Alerg Pentru Spitalul Copiilor” care se va desfășura pe 4 iulie, la ora 9.00 în 12 orașe: București, Cluj Napoca, Ploiești, Galați, Brașov, Craiova, Brăila, Sibiu, Bacău, Moinești, Timișoara și Vaslui! În concluzie, ia-ți leul cu tine și vino să faci o faptă bună, fii un exemplu pentru cei din jurul tău! :)




10 comentarii:

  1. intotdeauna am crezut ca oamenii buni sunt cu mult mai multi decat cei (ne)buni...
    la mai mult si...bafta! :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Felicitări pentru implicarea în acest proiect! E într-adevăr un lucru extraordinar!
    Ioana

    RăspundețiȘtergere
  3. Oamenii sufletiști și buni nu se dezmint niciodată! ;)
    Multă bafta!

    RăspundețiȘtergere
  4. De admirat ,implicarea în acest proiect! E un lucru extraordinar!
    O zi buna!

    RăspundețiȘtergere