joi, 31 iulie 2014

Macheta

Renault Clio IV este prima mea cumpărărtură făcută din GiftShop-ul BlogalInitiative.



,,Blogal Initiative este, simplu spus, inițiativa 2.0 care vrea să pună umărul la dezvoltarea blogosferei locale. Scopul nostru este de a strânge în jurul acestei inițiative bloggeri care vor să se profesionalizeze și care vor să se implice în dezvoltarea pieței locale în care ei activează.Scopul nostru este de a demonstra practic clienților, prin intermediul campaniilor pe bloguri, cum le poate aduce social media beneficii. Pe de altă parte, dorim să arătăm bloggerilor perspectiva unei campanii din partea agenției și a clientului pentru ca bloggerii să înțeleagă mai bine ce au de făcut.”  Sursă.

„Acest GiftShop este destinat în exclusivitate bloggerilor înscriși în Campiuonatul Național de Blogging. Aici puteți achiziționa produse sau servicii oferite de Blogal Initiative și de companiile partenere folosind punctele acumulate în campaniile desfășurate pe BlogalInitiative.ro.”  Sursă.

Participarea la campaniile propuse de Blogal îți aduce puncte cu ajutorul cărora se fac clasamente, pe ediții. Adică, o dată la câteva luni, se începe o nouă ediție în scopul de a acorda șanse egale tuturor participanților de a ocupa un loc fruntaș, fără a exista diferența creată de vechimea înscrierii. Aceste puncte pot fi folosite și pentru achiziționarea diverselor produse și servicii, așa cum e scris mai sus. Mai mult, livrarea acestora este gratuită.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu