luni, 20 octombrie 2014

Unora

Le place jazz-ul, așa-i?  Nu, nu este vorba despre celebrul film realizat la sfârșitul deceniului șase din secolul trecut, în care Marilyn Monroe și Tony Curtis au avut niște roluri memorabile, ci despre Cluj International Jazz Festival, eveniment care se va desfășura la Casa de Cultură a Studenților din Cluj Napoca, în perioada 23-25 octombrie anul curent!


Organizat de Diesel Events, acest festival de jazz va urca pe scenă nume importante ale genului, cum ar fi: Eli Degibri Quartet din Israel, Chico Freeman Quartet din USA, James Blood Ulmer with Pierre Dorge & New Jungle Orchestra din USA/Danemarca. Ca orice eveniment care dorește să țină pasul cu vremurile, și acesta are o pagină pe celebra rețea de socializare, iar bilete puteți cumpăra de aici.

Îmi face deosebită plăcere să mediatizez acest eveniment cultural ce se desfășoară în orașul meu și vă invit, cu mic, cu mare, ....la jazz! :) Clujeni sau nu, în trecere sau special pentru spectacol în Cluj, veți avea posibilitatea petrecerii unor clipe minunate în compania unor artiști din întreaga lume!

Acestea fiind zise/scrise, ne vedem la concerte!

7 comentarii: