luni, 23 februarie 2015

Surprizele

Sunt iubite de toată lumea, iar dacă sunt și dulci, parcă au mai mare efect! (Ei parcă!) Citind pe blogurile prietenilor mei, am aflat de la Denisa că Nutella a pornit o foarte faină campanie prin care personalizează cu nume borcanele cu prea buna cremă de alune, eticheta fiind astfel și mai apropiată de persoana care cumpără/primește borcanul. No bine, no, dau fuga la pagina cu orașele și locațiile unde se întâmplă marea personalizare (adică aici), mă uit la ceas  și trag concluzia că mai am timp să-i fac o surpriză fiicei mele, mare amatoare de cremă de ciocolată, mă rog, de alune am vrut să scriu. Am cumpărat din Carrefour un produs Nutella, am căutat promoterul și iată rezultatul:


No, ce ziceți? Am întâmpinat mici dificultăți, pe eticheta pentru borcanul de 400 gr partea de jos a literei g nu se imprima, domnișoara care s-a ocupat de personalizarea borcanului a găsit soluția: a tipărit o etichetă pentru un borcan de 750 gr și în felul acesta rezultatul a fost cel așteptat. Denisa, mulțumesc de informație! :)

În situația în care în localitatea voastră nu se desfășoară această campanie și doriți totuși să vedeți cum arată numele vostru în această dulce situație, mai există o posibilitate: intrați pe borcanultăunutellapunctro și puteți ajuinge la un rezultat ca acesta:


Acestea fiind spuse scrise, vă doresc o săptămână minunată! :))


12 comentarii:

 1. o saptamana dulce ai vrut sa spui! :))
  as zice ca dau la schimb berea pe Nutella si as mai zice ca iesim amandoi in castig :))

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Sunt fix de aceeași părere cu tine: amândoi am fi în câștig! :)

   Ștergere
 2. Producătorii borcanului respectiv se îndreptă spre faliment...

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Posibil, habar n-am, dar rămân la părerea mea: este o campanie faină!

   Ștergere
 3. Fondatorul Nutella ar fi fost bucuros daca apuca sa vada si el ideea romanilor. :)))

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. E o idee internaţională, întâi au lansat-o prin alte ţări şi acum şi la noi. Dar da, păcat de fondator, fie-i ţărâna uşoară, că mult bine/diabet ne-a făcut! :P

   Ștergere
  2. Sincer, m-am gândit eu că nu suntem noi deschizători de drumuri! :)

   Ștergere
 4. o surpriza muuult prea dulce pentru mine dar daca ai inceput saptamana cu surprize sa stii ca nu refuz....:)

  RăspundețiȘtergere
 5. Na, mă bucur că ţi-am dat idei! :) Sper că fiica ta o să se bucure de surpriză. Sincer, mă aşteptam să fie printate etichetele pe o hârtie mai de doamne-ajută, dar na, tot e ceva. :)

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. A fost foarte încântată! :)))
   Hărtia este un autocolant comun, fără pretenții ....

   Ștergere