duminică, 22 martie 2015

Norocul

Vine întotdeauna în întâmpinarea celor pregătiți să-l întâlnească și care muncesc extrem de mult pentru el. Simona Halep, inimoasa domnișoară de pe meleagurile românești, este calificată în finala Indian Wells, turneul californian de rangul Premier Mandatory. Semifinala cu Serena Williams, numărul 1 mondial, nu s-a jucat deoarece americanca s-a retras, anunțând o accidentare la genunchi. În felul acesta, Simona a făcut un pas înainte într-un mod total neașteptat, zic eu, dar binevenit, cu scuzele de rigoare (din partea mea) pentru adversara care s-a accidentat.


No bine, no! Vestea bună este că în această seară, de la ora 20.00, Simona Halep joacă finala Indian Wells împotriva sârboaicei Jelena Jankovici, locul 21 WTA. Hai Simona! :)

Cele două adversare de azi s-au mai întâlnit în alte competiții, ultima dată în optimile de finală ale Australian Open 2014, ocazie cu care Simona și-a trecut în palmares o victorie în trei seturi, cu scorul de 6-4, 2-6, 6-0. Alte două victorii ale Simonei au fost obținute: în 2013, în sferturile de finală ale turneului de la Roma, cu scorul de 4-6, 6-0, 7-5 și în 2012, în primul tur al turneului de la Bruxelles, cu scorul de 6-2, 3-6, 7-6 (3). De cealaltă parte, Jelena a învins-o pe Simona o singură dată, în 2010, în turul întâi al US Open, cu scorul de 6-4, 4-6, 7-5. Sper, sincer, ca după finala de azi, în istoria confruntărilor dintre cele două sportive, Jelena să rămână tot cu o singură victorie! :)

Meciul va fi transmis de Digi Sport, așa că vă invit pe toți să vă încheiați săptămâna în fața televizorului, cu pumnii strânși și gânduri de victorie pentru Simona Halep! 
HAI SIMONA!

PS (19.44): Îmi cer scuze tuturor, partida va fi transmisă de Dolce Sport1! Hai Simona! :)

Update (23 martie): Simona Halep a câștigat meciul în fața lui Jelena Jankovici cu scorul de 2-6, 7-5, 6-4, și deci și turneul de la Indian Wells! :))))) Felicitări Simona! 








11 comentarii:

  1. Va fi nr. 1/2015 dacă va câștiga finala - nr. 1 la totalul de puncte câștigate.

    PS - când stai pe o cutie, iar zona nu este delimitată de trecători se numește că improvizezi. ;)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Când am citit prima frază din comentariul tău, m-am emoționat că a scris altcineva, logat fiind cu contul tău. Când am ajuns la PS, m-am liniștit: ești tu! :)

      Ștergere
    2. O partidă ....îngrozitoare, dar un rezultat excepțional! Ce contează mai mult: confruntarea sau rezultatul? :)

      Ștergere
  2. Cred ca pe Dolce Sport va fi transmisa finala Simonei. Pe Digi se transmite finala masculina.
    Hai Simona!!!!!!! :))

    RăspundețiȘtergere
  3. succes Simonei, multa multa bafta!

    RăspundețiȘtergere
  4. Uraa! Iată că micuţa noastră a câştigat un mare turneu. Şi cu puţin noroc, dar şi cu enorm de multă muncă. La cât de ambiţioasă este, nu se va opri aici şi vor mai urma şi alte victorii. Sunt sigur de asta!
    Felicitări, dragă Simona! :-)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sunt foarte bucuros de rezultatul competiției, chiar dacă ....era să fac cu inima! :) Bravo Simona! Felicitări! :)

      Ștergere
  5. a fost o partida pe cinste! am vazut ca ai trait-o maxim....:))
    bravo Simona!:)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ufaaaaaaaa! Pentru prima dată am fost aproape în a-i înțelege pe suporterii înfocați de ce își aruncă televizoarele pe geam! :)
      Felicitări Simona!

      Ștergere