vineri, 10 octombrie 2014

Universul

Cunoașterii este o mare provocare pentru oricine și să te informezi este primul pas făcut în direcția unei bune relații cu tine însuți, în primul rând. Pentru a nu te uita tâmp la cei din jur când discută despre un anumit subiect, pentru a ști ce soluție să adopți atunci când ai o problemă de rezolvat, pentru a alege în cunoștință de cauză și nu dus de mulțime, fă ceva extrem de important pentru tine: citește, informează-te, fii curios, discerne informațiile!

Una dintre cele mai grele decizii de luat atunci când ești bolnav, așa „de ocazie” sau cronic, este aceea a direcției de urmat, a tratamentului și a specialistului la care să mergi. Îndrăznesc să mai adaug o posibilitate: medicina alternativă! Nu, asta nu înseamnă să renunți la medicamente, ci doar să iei în considerare că din ce în ce mai mulți oameni iau în serios terapiile complementare în rezolvarea problemelor proprii de sănătate.


De curând, domnul Mircea Hodârnău, în colaborare cu domnul doctor Ladislau Rosenberg au scos pe piață un DVD: „Terapia Rose” , care încearcă să combine și să amplifice informațiile referitoare la diverse domenii de aplicare ale acestei terapii, prin puterea sinergică a unor filme video, cu textul și imaginile aferente. 


Din fericire pentru mine, nu am probleme (serioase) de sănătate și nu pot recomanda terapiile naturiste din propria experiență, dar, vă îndemn, pe cei interesați, să încercați să pătrundeți dincolo de rândurile mele, în esența soluțiilor propuse ca alternative la soluționarea unor probleme medicale. Sănătatea este importantă pentru fiecare dintre noi și doar o persoană informată poate lua o hotărâre în cunoștință de cauză. Numa' zic!

Până data viitoare, să aveți grijă de sănătatea voastră!


6 comentarii:

  1. Sanatatea este cea mai importanta... Din pacate devenim mai constienti, pe masura ce pierdem, putin cate putin.
    Am cunoscut persoane care s-au supus unor tratamente naturiste si sustin cu tarie ca au ajutat, acolo unde medicina nu a mai avut ce face... Am trei prietene care au avut cancer si s-au vindecat. Sunt femei scolite, deci nu cred in abracadabrana si totusu minuni exi ststa! Fiica uneia din ele este medic edocrinolog.
    Ma rog sa aiba noroc si sa traiasca macar inca 50 de ani, sa se bucure din plin de viata.

    interesant subiect ai ales pentru azi! Sanatate sa ai!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Este un subiect cu atât mai sensibil cu cât persoanele care au probleme de sănătate sunt tot mai dezamăgite de ceea ce li se întâmplă. Cred că este în regulă să ai o părere despre ceea ce se întâmplă în jurul tău, că nu se știe niciodată ..... s-a dovedit că un om informat este, în general vorbind, pe jumătate salvat!

      Ștergere
  2. in ultima vreme numai dezamagiri am de la doctori. cred ca rezultatele sunt la altcineva , nu la doctori !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Îmi pare rău să aud asta! :(
      Așa cum am scris mai sus, informează-te și ia hotărâri în deplină cunoștință de cauză!

      Ștergere
  3. Nu am avut probleme serioase de sanatate pana acum. Doar raceli, dar nici pentru astea nu apelez la medicamente decat in ultima instant, de obicei eu ma dau pe ceaiuri 2-3 zile, ceaiuri clasice, facute in casa, o combinatie de tei, musetel si alte plante, pun aproape toate plantele care le gasesc in casa mai putin menta..daca dupa 2-3 zile de ceaiuri si somn/relaxare/odihnica nu reusesc sa imi revin si vad ca raceala avanseaza abia atunci trec mai departe pe medicamente. Alte naturiste nu am incercat, de cateva zile tot zic ca ma duc sa imi cumpar niste creme din plante pentur acnee, dar nu am ajuns pana cum :))

    RăspundețiȘtergere