joi, 6 noiembrie 2014

Teatrul

Național din Cluj va fi, pe 2 decembrie, de la ora 20.00,   gazda unui concert numit  „Electric Marching Band”. Îmi face plăcere să mediatizez acest eveniment și o să încerc să vă spun câte ceva despre cei ce vor urca pe scenă cu această ocazie:

Trupa Byron, formată în 2006, cu mai multe albume scoase pe piață, care cântă art-rock și rock alternativ, blues și funk, reprezintă o lume muzicală distinctă.


Fanfara Militară Bistrița este un alt invivat al acestui concert și mă gândesc la ce aș putea să spun despre ea .....da, cântă muzică militară, ceea ce este, aș îndrăzni să spun, ocupația principală. Dar muzicienii, fie ei și militari, sunt niște artiști prin definiție, nu? Cu atât mai mult este de apreciat interpretarea unui alt gen de muzică, diferit de cel militar....o să pun mai jos un clip în care militarii bistrițeni cântă la un concert:




Pe scenă vor urca, alături de cei menționați mai sus, corul de elevi „Excelsior” și muzicienii Luisa Zan (solistă vocală) și Alexander Bălănescu (violonist). Toți acesti artiști vor interpreta versiuni reorchestrate (ale trupei Byron) pentru fanfară, trupă și cor, într-un peisaj muzical aparte, care se dorește a fi de neuitat. Toate acestea fiind spuse/scrise, vă invit la concert! :)

Biletele la concert s-au pus în vânzare prin  www.biletmaster.ro și  www.iabilet.ro, acestea fiind disponibile și în rețeaua magazinelor UMAN, Senia și agentiile Perfect Tour.






10 comentarii: