luni, 18 august 2014

Rusia

Continuă să ne dea de furcă ... La propriu deoarece ne situăm la o aruncătură de rachetă băț de zona unor confruntări reale, cu arme care mai de care, între ucrainieni și ruși. La figurat deoarece Maria Șarapova i-a încurcat iarăși socotelile Simonei Halep, câștigând pentru a cincea oară din tot atâtea partide jucate. Hmmm ..... măi să fie!

"O felicit pe Maria Sharapova, a fost mai buna. Am invatat multe lucruri din aceasta infrangere si sper sa progresez cat mai repede la aceste aspecte. A fost o infrangere greu de digerat, iar mi-a scapat meciul, dar... asa-i in tenis! Merg inainte!! Au fost foarte multi romani in tribuna si sunt sigura ca si din fata televizoarelor, din Romania, m-au urmarit multi. Vreau sa va multumesc tuturor pentru sustinere!", a postat Simona Halep pe contul ei de Facebook. (Sursă)

Pot spune că încet, încet, Șarapova devine un coșmar pentru domnișoara din țara noastră. Că țipă și geme, că folosește tot felul de șiretlicuri nu mai este un secret pentru nimeni. Că poate fi învinsă este iarăși un adevăr. Mă tem însă că devine adversarul în fața căreia Simona nu reușește să-și păstreze cumpătul, ceea ce este cam neplăcut. Oricum, orice competiție este deschisă oricărui rezultat, așa că trebuie să privim înainte, nu?  Mai sunt încă două turnee în USA, așa că putem spune că ăsta a fost doar de încălzire. Hai Simona!
În cazul în care doriți să vedeți ultimele minute ale sfertului de finală dintre cele două tenismene pomenite mai sus, aveți ocazia cu un click dat mai jos:



Întrebare: cum dracu de poate să urle Șarapova în halul ăla zi de zi? Nu răgușește?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu