miercuri, 26 ianuarie 2022

Alb



Mai multe povești fără cuvinte poți găsi la Suzana.


24 de comentarii:

  1. Ce surpriza placuta mi-ai facut!
    Si primul om de zapada vzaut in aceasta iarna!
    O idee interesanta pe o banca, cred. Oriunde ne intalnim poetii e bine!
    Happy WW, Gigi! O saptamana linistita!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Îți mulțumesc pentru ...primirea făcută!
      O săptămână faină și un an nou cu bucurii îți doresc!

      Ștergere
  2. Such a beautiful photo!

    Love the cute snowman in the background.

    Happy Wednesday!

    RăspundețiȘtergere
  3. Hmmm, ce norocoși pot fi unii !
    Tot ies dimineața din cameră cu speranța că voi găsi măcar o jumate de metru de zăpadă în curte.😁

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hei, ai grijă ce îți dorești... că s ar putea să ți se întâmple! :)

      Ștergere
  4. Cel puțin așa își amintește cineva de Blaga.

    RăspundețiȘtergere
  5. Faina poza! Pare ca omul de zapada a fost incununat cu lauri. 😊
    La ce e util codul acela prins pe banca?!
    *
    Si la noi a nins, inca nu s-a topit, si sper sa mai ninga. 😊
    Happy WW!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Codul QR este pentru acele aplicatii turistice ce se pot intsala pe telefoane. Cand ajungi la un astfel de monument, scanezi codul si primesti informatii despre monumentul respectiv.

      Ștergere
    2. Nu știu exact dacă în acest caz este vorba despre parcul din Cluj (unde se găsește banca) sau despre Lucian Blaga, dar o să verific la prima vizită. Nu am răspuns la această întrebare înainte să mă documentez! :)

      Ștergere
    3. Am verificat codul QR: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSc3JNZqUFyy5pUpkfN39yJy_OR0aBJPhV3Hy_GPYBi0w100zw/viewform

      ,,A kind letter to Cluj
      ”A kind letter to Cluj” face parte din procesul participativ Com`On Cluj-Napoca`21 și este o inițiativă propusă de către grupul Reflect, o echipă formată din patru psihoterapeute acreditate de către Colegiul Psihologilor din România.

      Deși avem experiențe mai mult sau mai puțin similare, cuvintele încurajatoare sau un mesaj transmis din suflet pot avea un impact semnificativ asupra celor care îl primesc. Reziliența se dezvoltă pas cu pas, iar împreună putem construi un Cluj blând și plin de compasiune.

      Astfel, în perioada 11 octombrie - 21 noiembrie 2021, vă invităm la un exercițiu de introspecție, menit să pună în cuvinte învățăturile prețioase ale fiecăruia dintre noi."

      Ștergere
    4. Sincer, sincer, cam demoralizator rezultatul. Stiam ca acele coduri sunt folosite pentru a afla informatii depre un monument sau ceva de genul. Speram sa ne spui ca a fost o banca pe care a stat candva Blaga, sau de ce s-a ales montarea acelei placute pe banca, etc..
      Mesajul primit mie imi suna a reclama/promovare. Trebuie sa recunosc, e o metoda inventiva de a face asta, dar ca turist m-as simti foarte inselata la primirea acestui rezultat la scanarea codului.

      Ștergere
    5. mai ales ca a recut perioada in care se desfasura evenimentul.

      Ștergere
    6. Explicația pe care o găsesc este următoarea: între codul QR și tablița cu citatul din Blaga singura legătură este că sunt montate pe aceeași bancă; cu siguranță ele fac parte din evenimente diferite, în perioade diferite... după expirarea evenimentului mentionat în cod a fost dificil de îndepartat toate micile stickere dintr un motiv simplu: nu există o hartă a locurilor unde au fost lipite sau o echipă cu această sarcină....

      Ștergere
    7. Asta e la fel cu povestea semnelor de circulatie temporare care sunt puse in locurile unde se fac lucrari de intretinere, dar la finalul lucrarii ele raman tot acolo.Nu le mai ia nimeni. Explicatia ta este corecta,plauzibila, dar la fel ca la semnele de circulatie, arata doar ca cineva nu-si face treaba pana la capat.
      Am vazut intr-un serial ( Fetele Gilmore) intr-un episod de Paste ( e la ei traditia aia de a cauta oua - si nu de ciocolata), la final nu gasisera toate ouale ascunse si era disperare maxima ca mai trebuiau gasite 10 ca altfel se stricau si parfumul raspandit de ele nu ar fi fost tocmai placut. Problema era ca responsabilul din acel an cu ascunsul lor, uitase sau pierduse harta cu marcajele ascunzatorilor. Daca si la noi ar fi niste oua care se strica oare ar face harta? Cumva ma indoiesc Prea mult mergem pe principiul ”nu-mi mai trebuie, nu ma mai intereseaza ce se intampla dupa”

      Ștergere
    8. Multumesc pentru lamuriri!
      (doar codurile din autobuze stiu pentru ce sunt) :))
      Cred ca avea mai mult sens codul pentru parc sau pentru Blaga...
      Cum zice Niko: ca turist te simti, cumva, inselat. 😊 De fapt, nu doar ca turist.

      Ștergere
  6. Iarna adevarata! Super! Happy WW! :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Putem spune și așa....puțină zăpadă, friguț, nu cine știe ce în comparație cu ceva ani în urmă..... cu siguranță s a schimbat clima și pe la noi!

      Ștergere