joi, 24 octombrie 2013

Emisiunile

                    De televiziune apar și dispar după mai multe reguli, dar experiența realizării uneia este o chestiune cu totul și cu totul deosebită. Ei bine, un blogger vestit în lumea 2.0 încearcă pe propria piele senzațiile de realizator al unei emisiuni tv: ,,Brandu' lui Chinezu' " se transmite în fiecare luni, marți, miercuri și vineri la Look Tv de la ora 22.00.
 
 
                       Chinezu' și-a propus să aibă ,, invitați oameni cu un brand în spate, oameni cu povești frumoase, oameni care știu că succesul nu vine peste noapte, ci trebuie să muncești mult și cu pasiune."
                       Scriu aceste rânduri ca răspuns la provocarea lansată de însuși Chinezu' în persoană: pe cine ați dori să vedeți în frumoasa emisiune? Răspunsul meu este următorul: așa cum îi stă bine unui blogger la tv, cred că și mai bine le-ar sta la doi bloggeri! :) Mi-ar face mare plăcere să fie invitat Radu Băzăvan, cunoscut în blogosferă sub numele de cod Groparu (http://groparu.ro/). Acesta a scris și produs filmul Usturoi, un film frumos și comic, cu și despre țigani.
 
 
 
                    O încercare fără precedent în cinematografia românească, fără buget, contracte și alte chestiuni complicate din lumea filmului. Majoritatea personajelor au fost interpretate cu mare drag și fără bani de cunoscuți ai celui pe care aș dori să îl văd povestind peripețiile în direct la Look Tv.  După cum este bine știut, lumea țiganilor este o lume colorată, despre care punem cu toții etichete, dar Radu ne poate arăta o latură amuzantă și surprinzătoare. Și mai apoi, are o experiență uriasă în 2.0 pe care cred că mulți ar fi interesați să o cunoască.
 
                     Sursă foto.
 
 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu