sâmbătă, 17 mai 2014

Prima

                    Zi a campaniei de promovare a orașului Hunedoara ca și destinație turistică a fost plină de tot felul de evenimente, care mai de care mai interesante și, așa cum trebuie, din domenii de interes dintre cele mai diverse. După o cafeluță bună, bună și un mic dejun la prima oră a dimineții ( 09.30), asaltul cetății a început.                    Grupul de lucru, după cum bine a fost acesta numit de un amic, a pornit la atac:                   sub comanda ghidului nostru, domnu' Dan (Șerban, membru al Cavalerilor de Hunedoara):                       După un tur complet al Castelului Huniazilor care a durat aproximativ două ore și informații pe care vi le voi împărtăși și vouă în zilele următoare, a urmat o mica vizită la grădina zoologică din Hunedoara, care, în paranteză fie spus, va avea deschiderea oficială în data de 1 iunie.
Aici, moș Martin, după cum este ușor de anticipat, este încă supărat...                       ... pe coana vulpe, despre care vorbește satul că l-a lăsat fără coadă:                      A urmat masa de prânz, apoi fuga la prezentarea unui centru de diagnostic și tratament care tocmai a fost inaugurat în sediul spitalului municipal:                       Spre finalul zilei, am avut invitați la o discuție despre Hunedoara de ieri și de azi, domnii Gelu Simoc, fost președinte al F.C. Corvinul Hunedoara, actualul viceprimar, domnul Dan Bobouțanu și cel mai tare, fostul primar al orașului din perioada 1960-1979, domnul Viorel Răceanu (fac referire la cei trei domni din mijloc, ceilalți doi fac parte dintre gazdele evenimentului de pe fainele plaiuri pădurenești:                        Pentru ca descrierea să fie completă, la ceas de seară, Sebi s-a încordat tare și a făcut focul:                           :) Cred că nu este prea greu de intuit ce s-a mai întâmplat în continuare, dar este de ajuns pentru azi. Chiar nu pot să dau absolut tot din casă! Parol!
                           Azi va fi la fel de complicat, cu excursii la Muzeul Aurului de la Brad și la Gorunul lui Horea de la Țebea. Da, știu, îmi este greu, dar ce să fac, mă sacrific. O zi faină vă doresc și vouă!
                                                                       

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu